Dispariţia menstruaţiei
Bună ziua! Am o problemă mai delicată - mi-a dispărut menstruaţia...Deja de 3 luni...Mă gîndesc că este din cauza pierderii în greutate - de la 53 kg. am ajuns la 45 kg în decurs de 5 luni. Dar am slăbit într-un mod sănătos - regim alimentar echilibrat, exerciţii fizice, adică totul ca "la carte" şi nu ar fi trebuit să survină astfel de complicaţii...Şi apoi, la înălţimea de 1.49 m greutatea mea actuală este absolut normală...Şi mă simt minunat, cu excepţia "problemei" despre care am vorbit mai sus. Am 22 de ani, sînt virgină, nu urmez nici un fel de tratament medicamentos care ar fi putut genera asemenea urmări... Ce mi se întîmplă şi ce ar trebui să fac?
Vă mulţumesc anticipat pentru răspuns...
Vă mulţumesc anticipat pentru răspuns...
1 comentarii
draga mea, nu te juca cu sanatatea.la aceasta varsta nu e normal sa nu ai menstruatie, mai ales in cazul in care spui ca esti virgina.mergi urgent la medic, fa analizele pe care ti le da si trateaza problema.i-ti doresc multa sanatate.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3amenoree... si imi doresc mult un copil
- 2Am 25 de ani si pana acum nu am avut niciodata menstruatie..
- 4Sunt disperata vreau sa am un copil, iar de un an de zile nu am ciclu menstrual
- 3lipsa menstruatiei dupa alaptare
- 14Afectiune endocrina... hirsutism, amenoree, depresie severa
- 2Amenoree secundara.
- 1lipsa ciclului menstrual
- 4Amenoree secundara cauzata de contraceptive orale
- 2Amenoree secundara urmata de endometrita cronica...fara tratament in Italia
- 1Premenopauza nu, tiroida nu, am bufeuri si amenoree. Carui tip de medic sa ma adresez?
- 3Amenoree secundara la 16 ani
- 0Ovare polichistice? HELP!
- 0Lipsa Menstruatiei
- 1Intarzierea menstruatiei
- 0Amenoree
- 0Anticonceptionale Yasmin
- 2Lipsă menstruație
- 0Duphaston - nu am menstruatie de 7 luni si este foarte greu
- 0Sarcina cu test negativ?
- 0Sarcina in timpul alaptarii
Mai multe informații despre: Amenoreea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: