DOCT COCEI?

15-01-2010
pupacila
Nu este medic/terapeut
pupacila
Va rog ajutati-ma de 4 ani ma chinui sa raman insarcinata. In spania am facut 6 fiv, dar fara rezultat. Acum vreau sa fac in romania, si cineva mi-a recomandat-o pe doc cocei. Stiti ceva despre ea? Doct care imi va face fiv e dr Marinescu. Va rog ajutati-ma, nu mai stiu ce sa fac. Puteti sa imi spuneti ceva despre ei? Cam cat ma va costa?
6 comentarii
0
15-01-2010, ora 17:07
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Fiv nu este metoda ideala si nici cea mai efectiva pt. a ramane insarcita. Cu atat cea mai buna solutie pt. sulfetul viitorului copil. Exista metode mult mai simple si mai efieinte si care in plus nu costa mai nimic cu ajutorul carora care poti ramane eventual insarcinata si aceasta si in mod natural. Cu metodele gresite este greu de a realiza multe lucruri si nu e de mirare ca nu reusesti usor.
0
15-01-2010, ora 20:10
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
din ce cauză nu puteţi ramâne gravidă? unde este problema?
0
18-01-2010, ora 13:31
pupacila
Nu este medic/terapeut
pupacila
mi-a gasit la laparoscopie trompele infundate si se pare ca mai nou am probleme si cu ovulatia.Mi s-a spus ca singura ansa de a avea copil e fiv. In spania am facut o metoda care era inca in probe: am facut timp de 6 luni tratament ca si pt vitro, iar la sf fiecarui tratament, ovulele scoase mi le-a congelat. Dp 6 tratamente am avut 8 ovule din care s-au format 6 embrioni, si maturi au fost 3( si s-a prins, dar a fost ectopica si extrauterina. Asa ca. totul e cam negru. Imi doresc asa de mult copil, ca sincer nu mai stiu ce sa fac
0
19-01-2010, ora 16:06
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ce ar fi daca ati lasa toate aceste metode barbare si des f. inutile (sa nu mai vorbim de costuri) si ati incerca cu metodele care functioneaza mult mai bine, naturale si conform cu ordinea pre-stabilita de Dumnezeu:

a) abstinenta sexuala totala timp de 6 luni din partea la amandoi si curatirea sangelui in acest timp cu anumite remedii naturiste (vi le arat eu)
b) rugaciune pt. copil catre Dzeu si nu la doctori, caci El este va poate ajuta mai bine ca doctorii
c) cateva remedii homeopate pt. restabilirea echilibrului sufletesc si trupesc date de un medic homeopa cu experienta
0
19-01-2010, ora 19:18
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
dacă aveţi trompele "infundate" atunci există risc de sarcină extrauterină la o sarcină normală, şi nu prea sunt metode naturale prin care să puteţi rămâne gravidă- depinde desigur şi de cât de fibrozate sunt trompele etc. sunt foarte multe persoane la care a funcţionat fiv după mai multe încercări. Nu renunţaţi la speranţă, încercaţi în continuare- sunt multe clinici chiar în românia care sunt foarte eficiente cu aceste probleme, cu ajutorul doctorilor de acolo şi al lui Dzeu sigur veţi reuşi în cele din urmă!
mult succes
0
20-01-2010, ora 08:43
pupacila
Nu este medic/terapeut
pupacila
va multumesc mult. Normal ca n-o sa imi pierd speranta, problema e ca nu mai stiu cat o sa imi ajunga banii sa mai fac, dar asa e speranta moare ultima.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul