doresc analize toxicologice urgent

06-06-2011
RaicaTeodora
Nu este medic/terapeut
RaicaTeodora
Buna ! Am o mare rugaminte ! Imi poate spune cineva daca se pot face si unde analize care sa demonstreze prezenta acestor droguri legale (specific: praful ) ? Mentionez ca am fost drogata involuntar de catre o "prietena" (mi-a turnat in pahar). am 2 martori care o pot acuza.unul din martori sustine ca aceasta i-ar fi spus "stai sa vezi ce o distrug". Nu vreau sa recurg la acest gest de a o acuza, dar vreau sa o inlatur din viata mea, iar pe baza acestora o pot tine la distanta spunandu-i ca o voi denunta daca se mai apropie de mine. Sper ca stiind ceea ce i-as putea face sa o sperie si sa nu mai faca acest lucru altcuiva pe viitor. Doresc sa fac analizele !
4 comentarii
0
06-06-2011, ora 17:19
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Depinde cat timp a trecut de cand ati luat aceste substante. Se poate depista prezenta unor substante toxice in urina, la Spitalul de Urgenta Floreasca. De multe ori nici noi nu stim ce contin aceste prafuri, sunt amestecuri de tot felul, de substante legale si nelegale, deci nu exista kit-uri de analize pentru tot ce ar putea baga producatorii in ele.
0
06-06-2011, ora 17:32
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Poti intreba si la IML daca au cum sa faca teste, dar daca sunt etnobotanice astea sunt atat de multe tipuri de substante ca inca nu au fost invetariate, daramite ptr depistare sau antidot.
Oricum, incearca, dar poti macar reclama la politie, sa se cunoasca si acest mod de operare criminal, fie el facut si numai din teribilism.
0
06-06-2011, ora 17:37
RaicaTeodora
Nu este medic/terapeut
RaicaTeodora
Sambata dimineata s-a produs incidentul. Si cum as putea rezolva aceasta problema daca imi spuneti ca nu exista kit de analize pentru asa ceva? este vorba de o infractiune... asta inseamna ca cei care doresc sa faca rau pot turna in continuare in pahare aceste substante si nu vor putea fi trasi la raspundere?
0
07-06-2011, ora 10:53
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Inseamna doar ca trebuie sa ne alegem cu grija prietenii si anturajul si sa invatam sa ne ferim de cei ce ne pot face rau. Nu vom putea inlatura tot raul de pe pamant, dar il putem inlatura din viata noastra si din grupul nostru social.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anumite trăsături din adolescență pot crește riscul consumului de droguri la maturitate
  • Cele mai periculoase droguri în prezent
  • Obiceiul de a căuta droguri, un factor de risc pentru recidivă în rândul foștilor consumatori de droguri
  • Muzica indigenă ajută persoanele care se recuperează de dependența de droguri sau alcool să se vindece mai repede
  •