Doresc un raspuns.MULTUMESC MULT !!!
"Ex. histopatologic biopsic col / vulva / vagin / perianala / peniana (1-3 blocuri) - Anatomie Patologica Nr. 377 I, II, III ERAD
I. REEXCIZIE cervicita cronica ulcerativa cu displazie simpla (CIN I);
II. BUZA POSTERIOARA
Produsul biologic a fost sectionat seriat realizandu-se aprox. 12 sectiuni cu aspecte de: displazie moderata si severa (CIN II, CIN III) asociat cu cervicita cronica ulcerativa cu hiperplazie vasculara.
III. BUZA ANTERIOARA : cervicita cronica ulcerativa polipoida cu metaplazie pavimentoasa matura si imatura, hiperplazie vasculara, displazie simpla si moderata (CIN I - CIN II ) realizata prin hiperplazie de strat bazal si acantoza."
Acesta apartine verisoarei mele de 30 de ani care va roaga frumos sa-i dati un raspuns. MULTUMIM !!
I. REEXCIZIE cervicita cronica ulcerativa cu displazie simpla (CIN I);
II. BUZA POSTERIOARA
Produsul biologic a fost sectionat seriat realizandu-se aprox. 12 sectiuni cu aspecte de: displazie moderata si severa (CIN II, CIN III) asociat cu cervicita cronica ulcerativa cu hiperplazie vasculara.
III. BUZA ANTERIOARA : cervicita cronica ulcerativa polipoida cu metaplazie pavimentoasa matura si imatura, hiperplazie vasculara, displazie simpla si moderata (CIN I - CIN II ) realizata prin hiperplazie de strat bazal si acantoza."
Acesta apartine verisoarei mele de 30 de ani care va roaga frumos sa-i dati un raspuns. MULTUMIM !!
1 comentarii
de ce nu-mi raspunde nimeni.va rog, indiferent cum este, vreau un raspuns.????????
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?