dorinta de a face dragoste sau nu

30-01-2012
simona_ana-maria
Nu este medic/terapeut
simona_ana-maria
Buna ziua.Am o intrebare legata de dorinta de aface dragoste.Inainte sa raman insarcinata aveam chef sa fac oricand dragoste, dar dupa ce am nascut si de cand iau anticonceptionale nu am chef sa fac oricand dar sunt si perioade cand vreau iar asta se intampla cam o data la 2-3 zile.Puteti va rog sa imi dati un raspuns daca e din cauza anticonceptionalelor sau asa mi se manifesta organismul dupa nastere.
4 comentarii
0
30-01-2012, ora 13:13
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
Da este posibil ca anticonceptionalele sa afecteze dorinta de a face dragoste.
Ai putea opta pt un alt fel de metoda contraceptiva mai putin traumatizanta cum ar fi steriletul...avand in vedere ca ai deja un copil aceasta metoda este mai mult decat potrivita, in cazul in care nu ai altfel de restrictii la acesta.
Vorbeste cu medicul tau, el este cel mai in masura sa iti recomande cel mai bun tip de anticonceptionale.
Nu ai mentionat de cat timp ai nascut...daca esti o mamica proaspata e normal sa nu ai chef de hutza-hutza...dar odata la 2-3 zile mie personal nu mi se pare putin...e catusi de ok...asta in functie de cat de activa ai fost sexual inainte de sarcina.
Nu iti face probleme, nu e nimic in neregula.
Multa sanatate!
0
30-01-2012, ora 15:43
Psih.Monica ION
Identitate neconfirmată
Psih.Monica ION
Dorinta de a face dragoste este comandata de psihicul nostru, mai putin de corpul nostru. Poate ca ar fi bine sa va faceti o analiza propie sau impreuna cu specialist in psihoterapie asupra propiului stil de viata si sa descoperiti care sunt de fapt nemultumirile d-voastra actuale.
numai bine
0
31-01-2012, ora 09:40
simona_ana-maria
Nu este medic/terapeut
simona_ana-maria
am 23 de ani si am nascut de 5 ani
0
31-01-2012, ora 18:45
Clariss
Nu este medic/terapeut
Clariss
Buna Simona,

Femeile, dupa ce aduc un copil pe lume traverseaza perioade dificile, au nevoie de timp sa se acomodeze cu noua situatie, si din pacate multe femei isi resping sotul. Perioada este diferita si poate aparea imediat dupa nastere sau mai tarziu. asa cum este cazul tau. Investitia emotionala in copil poate rasturna pentru un timp sentimentele sotiei pentru sot. Rabdare si multa blandete i se cere sotului in aceasta etapa. Deoarece a trecut cam mult timp de la nastere cred ca eficient ar fi sa soliciti ajutorul unui psiholog, psihosexolog, acesta stie cel mai bine cum sa te ajute sa iti remediezi problema. Daca timpul nu iti permite sa mergi la psiholog si poate nici situatia financiara poti recurge la consiliere psihologica online- un serviciu oferit noua oamenilor cu probleme de catre topexperti.ro. Solicita ajutorul unei persoane avizate este cel mai bine... si pentru tine si pentru sot si pentru familie:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Cum poți influența libidoul sexual? - informații dovedite științific
  • Interesul sexual la bărbați - un avantaj important pentru starea de sănătate, inclusiv riscul de moarte
  •