Dorinta de sex..

08-01-2010
Eduardo
Nu este medic/terapeut
Eduardo
Buna, am o intrebare si eu:
Exista o terapie sa nu iti mai doresti sa faci sex mult?Cum te poti stapanii sa nu iti mai doresti asa mult?
7 comentarii
0
08-01-2010, ora 08:47
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Exista remedii homeopate fara efecet adeverse pt. asa ceva care o regleaza in mod natural. Consulta un medic homeopat cu experienta.
0
08-01-2010, ora 15:42
georgel2007
Nu este medic/terapeut
georgel2007
omul, fii bucuros ca ai apetit sexual, lasa prostiile si nu te mai lua dupa scarface. Eu din pacate nu mai am deloc, am ramas impotent pentru ca tot asa am luat remedii naturiste homeopatice. Lasa asa ca e bine. Bucura-te si multumeste-i lui Dumnezeu ca ai cu ce. Cu ce te deranjeaza asta? Nu mai poti merge la servici, sau ce?
0
09-01-2010, ora 13:58
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mai Georgele, nu mai baga tu strambe aici ca ai fi ramas impotent dupa "remedii naturiste homeopatice".
Pe langa faptul ca asa ceva este imposibil, mai iei si medicamente chimice, lucru care arata ca numai genul de om care intelege sau foloseste homeopatia nu esti. Omul are oricum o tendinta sa gaseasca tapi ispasitori in afara persoanei proprii...
Ce remedii homeopatice ai primit si ce medicamente si afectiuni ai avut inainte sa ajungi la impotenta ?
0
09-01-2010, ora 14:21
Eduardo
Nu este medic/terapeut
Eduardo
la mine este problema ca eu imi doresc mai mult decat partenera mea...am ajuns sa o insel cand dorinta era reciproca, doar din curiozitatea sa fac sex si cu altele...dorinta de a cunoaste mai multe.acum relatia intre noi este mai distanta, si ea nu-si mai doreste asta asa mult.eu devin impulsiv deoarece simt nevoia de a face dragoste.asta ma pune pe ganduri.
0
12-01-2010, ora 14:27
emilia26
Nu este medic/terapeut
emilia26
Daca ai ajuns sa o inseli inseamna ca nu o mai iubesti si poate ca nu va potriviti din punct de vedere sexual.Eu am un apetit sexual destul de ridicat si fac sex cu prietenul meu in fiecare zi si chiar si de 5-6 ori pe zi mai ales simbata si duminica cind suntem amindoi acasa si nu suntem obositi din cauza serviciului.Mi se pare o prostie sa-ti doresti sa faci mai putin sex cind nu ai sa mai poti face nimic ai sa regreti ca acum ti-ai dorit asta.pupici si mult noroc
0
13-01-2010, ora 11:58
Eduardo
Nu este medic/terapeut
Eduardo
nu era problema ca nu o iubeam, sau ca nu ne potriveam, dar am avut si eu curiozitatea cum este si cu alta.i-am marturisit eu totul, poate ca am vrut sa urmez calea buna, dar uite s-a afectat relatia noastra din cauza asta.
0
13-01-2010, ora 14:43
emilia26
Nu este medic/terapeut
emilia26
ai dreptate asta are sa te coste mult nu numai faptul ca ai inselat-o dar si pt ca ai marturisit.Exista o vb daca taceai filozof ramineai.Sau descoperise ea prima?Oricum iti urez noroc si fericire si daca va iubiti o sa reusiti sa treceti peste.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Cum poți influența libidoul sexual? - informații dovedite științific
  • Interesul sexual la bărbați - un avantaj important pentru starea de sănătate, inclusiv riscul de moarte
  •