Doua pilule omise (Urgent)
Buna ziua,
Am si eu o intrebare si sper sa ma puteti lamuri. Sunt in a 3-a luna de cand iau Yasmin. Incep luni la 12.30. Am omis sa iau pilula joi, am luat pilula de joi in ziua de vineri la 12.40, am avut contact sexual neprotejat de mai multe ori. Sambata am uitat din nou sa iau pastila la ora 12.30 si am constatat si ca omisesem pastila de joi, prin urmare am luat 2 pastile din blister(vineri si sambata). Intrebarea mea ar fi care este riscul de a ramane insarcinata dat fiin faptul ca am facut sex neprotejat vineri tinand cont ca joi am omis pastila si tinand cont ca sambata am luat ambele pastile mai tarziu( ora 9-10 seara nu 12.30 dim).
Va multumesc si astept urgent raspunsul dvs!
Am si eu o intrebare si sper sa ma puteti lamuri. Sunt in a 3-a luna de cand iau Yasmin. Incep luni la 12.30. Am omis sa iau pilula joi, am luat pilula de joi in ziua de vineri la 12.40, am avut contact sexual neprotejat de mai multe ori. Sambata am uitat din nou sa iau pastila la ora 12.30 si am constatat si ca omisesem pastila de joi, prin urmare am luat 2 pastile din blister(vineri si sambata). Intrebarea mea ar fi care este riscul de a ramane insarcinata dat fiin faptul ca am facut sex neprotejat vineri tinand cont ca joi am omis pastila si tinand cont ca sambata am luat ambele pastile mai tarziu( ora 9-10 seara nu 12.30 dim).
Va multumesc si astept urgent raspunsul dvs!
2 comentarii
Din cate scrieti, ati iesit de sub protectie. Probabilitatea de a ramanea insarcinata este mai mica, totusi, decat daca aceeasi uitare ar fi avut loc o saptamana mai tarziu (inteleg ca pilula uitata a fost a 4-a). Ar fi bine sa considerati, totusi, ca in urmatoarele 6 zile nu mai sunteti sub protectie.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon