Doua zile fara anticonceptionale

Buna ziua,
Iau anticonceptionalele Belusha de 3 luni de zile. Luna aceasta am uitat sa iau doua pastile aferente zilelor 13 si 14. In ziua a 15-a am luat conform prospectului cele doua pastile uitate simultan. Si am continuat cu folia de la ziua 15. Sunt la ziua 17, dar menstruatia mi-a inceput odata cu uitarea primei pilule in ziua 13 si continua. Am dureri mari si as dori sa stiu daca este o problema, sau daca este normal sa se intample asa. In cazul in care nu este ok, ce ar trebui sa fac?
Va multumesc anticipat!
Iau anticonceptionalele Belusha de 3 luni de zile. Luna aceasta am uitat sa iau doua pastile aferente zilelor 13 si 14. In ziua a 15-a am luat conform prospectului cele doua pastile uitate simultan. Si am continuat cu folia de la ziua 15. Sunt la ziua 17, dar menstruatia mi-a inceput odata cu uitarea primei pilule in ziua 13 si continua. Am dureri mari si as dori sa stiu daca este o problema, sau daca este normal sa se intample asa. In cazul in care nu este ok, ce ar trebui sa fac?
Va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4anticonceptionale, secretie maronie
- 5contraceptivele se pot lua doar din prima zi de menstruatie?
- 3nelamurire
- 4am uitat pastila... exista riscul sa fiu insarcinata?
- 10postinor 2-am gresit administrarea?
- 12karissa - nu am luat-o din prima zi de menstruatie
- 4anticonceptionale si sunatoarea
- 6este necesar sa ma prezint la medic pentru a-mi prescrie anticonceptionale sau direct la farmacie?
- 7anticonceptionalele yaz
- 5nelamurire administrarea contraceptivelor
- 4Nu stiu ce sa fac...
- 1intreruperea anticonceptionalelor
- 7yasmin-cheaguri de sange
- 1Protectia AC in caz de voma
- 2anticonceptionale bellara, prima administrare
- 0pastila uitata, pot fi insarcinata?
- 1Pastila Logest uitata!
- 0Am uitat o pastilă antinconcepțională
- 3Buna.. luna aceasta am uitat doua pastile, consecutiv de Logest
- 0Marvelone 21
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: