Doua zile fara anticonceptionale
Buna ziua,
Iau anticonceptionalele Belusha de 3 luni de zile. Luna aceasta am uitat sa iau doua pastile aferente zilelor 13 si 14. In ziua a 15-a am luat conform prospectului cele doua pastile uitate simultan. Si am continuat cu folia de la ziua 15. Sunt la ziua 17, dar menstruatia mi-a inceput odata cu uitarea primei pilule in ziua 13 si continua. Am dureri mari si as dori sa stiu daca este o problema, sau daca este normal sa se intample asa. In cazul in care nu este ok, ce ar trebui sa fac?
Va multumesc anticipat!
Iau anticonceptionalele Belusha de 3 luni de zile. Luna aceasta am uitat sa iau doua pastile aferente zilelor 13 si 14. In ziua a 15-a am luat conform prospectului cele doua pastile uitate simultan. Si am continuat cu folia de la ziua 15. Sunt la ziua 17, dar menstruatia mi-a inceput odata cu uitarea primei pilule in ziua 13 si continua. Am dureri mari si as dori sa stiu daca este o problema, sau daca este normal sa se intample asa. In cazul in care nu este ok, ce ar trebui sa fac?
Va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4contracept m - Oare poate avea acelasi efect ca si anticonceptionalele hormonale?
- 8pilule ocazionale
- 64anticonceptionale karissa si menstruatie neregulata
- 2Cam la mijlocul ciclului am sarit o pilula contraceptiva = sarcina?
- 15marvelon 21
- 4novynette - nodul la san
- 4a ramas insarcinata, daca ia anticonceptionale?
- 4As dori detalii despre anticonceptionalele mercilon?
- 8daca nu iau pilula in ultima zi, ar fi vreo problema?
- 3Sangerarea dupa reluarea anticoncenptionalelor
- 3Administrare anticonceptionale
- 10prima data anticonceptionale
- 20Anticonceptionale
- 3cum se iau anticonceptionalele laurina?
- 15anticonceptionale yaz
- 2anticonceptionale bellara, prima administrare
- 1Menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor
- 0Contraceptiv pierdut
- 0Bună seara, am uitat sa iau o pastila și am luat-o pe următoarea, iar după 3 zile mia venit ciclul
- 0Folosesc contraceptive Yaz
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: