Doua zile fara anticonceptionale
Buna ziua,
Iau anticonceptionalele Belusha de 3 luni de zile. Luna aceasta am uitat sa iau doua pastile aferente zilelor 13 si 14. In ziua a 15-a am luat conform prospectului cele doua pastile uitate simultan. Si am continuat cu folia de la ziua 15. Sunt la ziua 17, dar menstruatia mi-a inceput odata cu uitarea primei pilule in ziua 13 si continua. Am dureri mari si as dori sa stiu daca este o problema, sau daca este normal sa se intample asa. In cazul in care nu este ok, ce ar trebui sa fac?
Va multumesc anticipat!
Iau anticonceptionalele Belusha de 3 luni de zile. Luna aceasta am uitat sa iau doua pastile aferente zilelor 13 si 14. In ziua a 15-a am luat conform prospectului cele doua pastile uitate simultan. Si am continuat cu folia de la ziua 15. Sunt la ziua 17, dar menstruatia mi-a inceput odata cu uitarea primei pilule in ziua 13 si continua. Am dureri mari si as dori sa stiu daca este o problema, sau daca este normal sa se intample asa. In cazul in care nu este ok, ce ar trebui sa fac?
Va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sunt protejata din moment ce eu am sarit peste o pilula?
- 5anticonceptionalele si efectele lor
- 4ar putea fi o sarcina?
- 2Parerea unui doctor-va rog
- 3yasmin sau marvelon 28?
- 5cum tre sa iau rigevidonul
- 4sunt diabetica, recomandati-mi un contraceptiv
- 8anticonceptionale
- 5Contraceptive moderne
- 3pilula contraceptiva uitata - am fost protejata sau nu?
- 4va rog sa ma ajutati
- 7intrerupere jeanine
- 6risc sa raman insarcinata?
- 5Criterii pentru anticonceptionale...
- 5Am uitat sa iau pilula-intarziere 17 ore
- 2In legatura cu anticonceptionale uitate
- 2anticonceptionale apoi copil
- 0Va rog sa imi răspundeți urgent
- 1Nu stiu cum sa incep anticonceptionale
- 0Folosesc contraceptive Yaz
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: