dublu test 12 saptamani

05-10-2011
adina6
Nu este medic/terapeut
adina6
Buna, am facut dublu test la 12 saptamani si 3 zile si am 38 de ani, iar cand am fost dupa rezultata mi sa facut si ecografie 2D si este prezent os nazal si restul totul ok asa mi sa spus ca "nu este nici o problema si ca totul este ok cu bebe nu este nevoie sa fac amniocenteza', am fost la medicul meu ginecolog cu analizele si imi spune ca de fapt este risc pentru sindromul down, a facut si doctorul meu alta ecografie este totul ok cu bebe asa imi spune, acum sincer nu mai inteleg nimic care este de fapt adevarul??va rog frumos sa imi dati un raspuns pentru ca sincer sunt derutata, analizele sunt asa;

Down's syndrome test name conc unit corr MOM
prior risk; 1:160 hCGb 27.8527 ng/mL 0.89
posterior risk; 1:1800 NT 1.2 mm 0.70
cutoff; 1:250 PAPP-A 1625.01 Mu/L 0.41
NB 2 mm
Edwards syndrome
prior risk; 1:1500
posterior risk; 1:41000
cutoff; 1:100

Down's syndrome
prior risk; 1:160
posterior risk; 1:200
cutoff; 1:100
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul