dublu test

15-03-2013
totemro
Nu este medic/terapeut
totemro
buna seara! sunt insarcinata in 10 saptamani si 3 zile. medicul meu m-a sfatuit ca, peste 2 saptamani, sa fac dublu test la clinica medlife. am sunat azi si am cerut, asa cum mi s-a spus, o programare pentru dublu test si interpretare. D-ra care mi-a raspuns m-a intrebat ce fel de interpretare si n-am stiut ce sa-i spun. am vorbit cu o prietena care a facut si ea in acelasi loc acest test si mi-a spus ca ea nu a fost intrebata nimic cu privire la interpretare. nu m-am putut programa, desi am mai sunat de doua ori, pt ca de fiecare data cea care imi raspundea imi cerea sau ma intreba altceva. oare ce raspuns ar fi trebuit sa le dau? eu stiam ca testul consta intr-o analiza de sange si ecografie. mentionez ca nu pot lua legatura cu medicul meu pana luni.
3 comentarii
0
28-03-2013, ora 11:55
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Solicitati clinicii sa vi le efectueze si prezentati-va cu ele la medicul care se ocupa de sarcina dumneavoastra.

O zi excelenta!
0
21-04-2013, ora 14:42
Dr. Cosmina Brummer
Obstetrica-ginecologie, Rm.Valcea
Dr. Cosmina Brummer
Interpretarea o poate face laboratorul pe formularul analizelor, dacă se si specifica acest lucru la recomandarea medicului.A doua varianta este ca interpretarea sa o facă medicul dvs.ginecolog.De regula, interpretarea este mentionata de laboratoarele mari, iar medicul face o a doua interpretare tinand cont si de contextul clinic.
0
28-03-2019, ora 20:09
Marve
Nu este medic/terapeut
Marve
Bună seara! Am făcut dublu test și rezultatul este unul îngrijorător, riscul pentru sindrom down este de 1:15. Problema este că am făcut dublul test la 2 zile după ecografia morfofetala, pentru că nu mi-a zis nimeni că trebuie realizată în maxim 24 de ore după ecografie, pentru rezultate concludente. Menționez că atât la prima ecografie morfofetală, cât și la a doua, pentru că am decis să o repet la un alt medic, bebelușul era foarte bine, nu au depistat nici o anomalie, totul era în parametrii normali. Urmează să fac testul Veracity și până atunci aș vrea să știu dacă poate fi și această perioadă mare de timp între ecografie și dublul test o cauză pentru acest rezultat. Vă mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Săptămâna 10
  •