dupa acutul sexual ma ustura mereu
am o problema dificila ce ma indeparteaza de iubitul meu, de fiecare data dupa sex ma ustura an vagin foarte tare si urinez foarte des bineinteles cu usturime puternica, si imi apare o pata rozalie la urinare, suferinta ma tine 4 -5 zile, ce este nu inteleg, infectie urinara nu am pt ca am facut analize, astept un raspuns urgent de la medic daca se poate
4 comentarii
Nu sunt ginecolog nici sexolog, dar incerc sa-ti dau un raspuns din punctul meu de vedere: este posibil sa fie o disproportie intre marimea penisului prietenului tau si marimea vaginului tau in sensul ca penisul este prea mare. Ca urmare, se produce in timpul actului sexual o compresie si o iritatie mecanica a uretrei tale care iti provoaca senzatia de usturime si nevoia imperioasa de a urina. Daca nu aceasta e cauza, poate tine de o anumita pozitie pe care o practicati avand ca urmare aceeasi iritatie mecanica a uretrei. Nu stiu daca te multumeste raspunsul meu! Poate ca intervine altcineva, de specialitate, care sa-ti dea niste explicatii mai competente!
buna!tot ceva in genul asta mi s a intamplat si mie.din ce am observat eu erau ca niste crapaturi ale pielii dar nu in vagin ci in fara lui. nu puteam avea contac sexual k ma durea fff tare. dupa ce mi a venit ciclul mi a trecut. am crezut k e din cauza igienei intime si mi am luat un gel de igiena intima. nu stiu dak a avut efect dar stiu k nu am mai avut probleme. n am consultat un medic. mi a trecut de la sine. am si e o intrebare: ce poate fi? de fapt poate fi ceva grav?
la fel si eu, s-ar putea sa ai o infectie cu candida.fa-ti un test papanicolau
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2usturime in timpul urinarii
- 3mi-au aparut pe penis niste pete rosii urmate de niste mancarimi si usturimi la urinare
- 4senzatie usturime penis
- 3e normal sa am usturimi la urinare dupa sex?
- 9ph mare
- 5usturime de fiecare data cand urinez
- 0usturimi in zona genitala
- 5de vreo 5 luni, am probleme... suspectez ca este herpes genital
- 6Inceputul vietii sexuale: dureros si urat
- 1penis uscat
- 1mi-a aparut o galma pe penis, secretie alba
- 5Dureri in timpul urinarii si secretie - sculament?
- 1Usturime
- 0Mâncărime, usturime, secreției branzoasa Dup contact sexual
- 2urinare cu durere mare
- 0Am o infecție?
- 6usturimi urinare
- 0Mancarimi intense fetita 5 ani
- 7Usturime in partea abdominala inferioara cu durere intre scrot si anus
Mai multe informații despre: usturimea la urinare usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: