dupa avort.
am facut un avort in luna decembrie. nu am avut complicatii, mensturatia a venit la 45 de zile dupa., si acum e regulata. problema e ca e un flux mai mare de sange. e motiv de ingrijorare? e normal dupa avort 2-3 luni sa fie un flux mai puternic?nu tine mensturatia mai mult de 4-5 zile. multumesc anticipat
2 comentarii
Nu e normal. Eu in urma unui avort facut intr-un cabinet particular pe bani multi am facut septicemie. Dupa avort in urmatoarele zile aveam o scurgere galbuie, urat mirositoare. Apoi s-a oprit. La o luna mi-a venit menstruatia dar sub forma de hemoragie. Mi s-a spus ca asa e normal desi m-a tinut 6 zile. La 2 luni a venit tot ca o hemoragie tot 6 zile, si la 3 luni de la avort, desi mi-a venit la timp, a fost tot hemoragie dar nu s-a mai oprit si din cauza scaderii hemogramei si a slabirii organismului am facut septicemie. In urma careia am fost la pragul dintre viata si moarte. la sfarsit mi s-a spus ca de vina au fost instrumentele nesterilizate corespunzator LA UN CABINET PARTICULAR! Eu zic sa nu stai si sa consulti un medic. Succes!
buna ziua,
orice avort produce o dereglare hormonala la femei, eu spun sa faci analize de hormoni sa vezi cat progesteron si cat estrogen ai in sange si daca nivelul de estrogen este cumva mai mare acesta poate produce sangerarea aia abundenta de care spui la ciclu. rezolvarea tot un medic genecolog bun o are. Multa sanatate si sa auzim de bine
orice avort produce o dereglare hormonala la femei, eu spun sa faci analize de hormoni sa vezi cat progesteron si cat estrogen ai in sange si daca nivelul de estrogen este cumva mai mare acesta poate produce sangerarea aia abundenta de care spui la ciclu. rezolvarea tot un medic genecolog bun o are. Multa sanatate si sa auzim de bine
Alte subiecte recente din această secțiune: