dupa avort medicamentos cand pot lua anticonceptionale
in urma cu o saptamana am facut o intrerupere medicamentoasa mai exact joi am luat primele 3 pastile iar sambata celelalte 3. intrebarea mea este la cat timp pot incepe sa iau ac? trebuie neaparat sa astept menstruatia.as vrea sa le incep cat mai repede posibil. am vazut pe forum ca dl doctor i-a zis unei doamne/d-soare ce facuse chiuretaj ca poate lua ac la o sapt dupa. se pot lua si in cazul unei inreruperi medicamentoase tot asa sau nu? va rog sa-mi raspundeti sa stiu daca desfac cutia:D
2 comentarii
Din pacate, nu va pot da un raspuns calificat la aceasta intrebare: nici eu, nici colegii mei nu avem suficienta experienta cu avortul medicamentos. Cred ca cel mai bine este sa il intrabati pe medicul care v-a asistat la avort si care, probabi, v-a chemat la control in urmatoarele zile.
Dupa avort medicamentos, trebuie sa te prezinti la medic pentru o noua consultatie...abia atunci vei primii ac...!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 2ce este?
- 2Care sunt sansele de a fi protejata?
- 9In Romania exista pastila aia in loc de avort chirurgical?
- 7daca nu vine menstruatia in 7 zile de pauza?
- 4iau anticonceptionale si ma dor sanii
- 0greseala administrare diane 35
- 4anticonceptionale pentru prima oara
- 106riscul de a ramane insarcinata.?
- 16am luat anticonceptionale fara sa fiu in perioada mentruala
- 12 pastile intr-o zi
- 2Contraceptive in zilele de pauza
- 0bubite albe pe sfarc. spm sau sarcina?
- 2Hematometra dupa avort medicamentos
- 4Nu am luat anticonceptionale corect
- 1Avort medicamentos in SIBIU?
- 0Avort Medabon
- 0Mulți mă vor judeca pentru întrebarea pusă - dar cât de des se poate avorta ?
- 1Avort Medabon, menstruația
- 2Experienta mea cu Medabon
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: