dupa cat timp pot stii daca a ramas insarcinata?

pe 19 oct am avut un act sexual neprotejat cu pr mea dar nu am terminat in ea. in cel mai rau caz e posibil sa fi curs putin licid preejeculator in ea in timpul actului dar nu sunt prea sigura ca s-a int asta.. ieri pe 1 nov i-a venit ciclul si in mod normal trebuia undeva pe 4. este concludenta menstra asta sau trebuie sa o astepam pe urmatoarea? mai exista riscul unei sarcini acum? va rog sa-mi raspundeti
4 comentarii

Daca i-a venit menstruatia stai linistit caci nu este insarcinata.Are ciclu regulat, mereu ii vine la aceeasi data ? Sangerarea este abundenta sau doar cateva picaturi de sange ?

sincer nu prea am vorbit despre asta dar zicea ca o doare burta tare.. si nu a zis ca ar fi diferit fata de alta luna. in septembrie si oct i-a venit pe 4 iar acum in noiembrie pe 1.. sper sa fie ok. credeti ca mai exista sanse sa ramana gravida tinand cont ca nu mi-am dat drumu si i-a venit si menstruatia dupa 12 zile de la actu sexual? multumesc anticipat

Daca este asa cum spui nu este insarcinata.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 5am uitat o pastila logest.. sunt insarcinata?
- 3lichidul preejaculator si sarcina
- 24pot fi insarcinata sau e ceva mai grav?
- 4pauza la anticonceptionale, tratament trachisan si sex = sarcina?
- 9Menstruatie neregulata sau sarcina?
- 8Dupa 5-6 ani de anticonceptionale, menstruatia intarzie
- 3cum aflu daca sunt gravida
- 4Poate fi sarcina?
- 4Poate fi insarcinata in urma unui contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului?
- 4dupa sex protejat pot fi însărcinată?
- 1E posibil sa raman insarcinata?
- 3Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns! Exista riscul unei sarcini?
- 2sarcina sau sindrom premenstrual?
- 0E riscul de a avea o sarcina ?
- 1am facut sex neprotejat nu sa terminat in mine e pisibil sa raman gravida??
- 2vine bebe?
- 1Pot ramane insarcinata?
- 1Sarcina ?
- 1Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: