dupa cat timp pot stii daca a ramas insarcinata?

02-11-2009
adi.r
Nu este medic/terapeut
adi.r
pe 19 oct am avut un act sexual neprotejat cu pr mea dar nu am terminat in ea. in cel mai rau caz e posibil sa fi curs putin licid preejeculator in ea in timpul actului dar nu sunt prea sigura ca s-a int asta.. ieri pe 1 nov i-a venit ciclul si in mod normal trebuia undeva pe 4. este concludenta menstra asta sau trebuie sa o astepam pe urmatoarea? mai exista riscul unei sarcini acum? va rog sa-mi raspundeti
4 comentarii
0
02-11-2009, ora 18:08
adi.r
Nu este medic/terapeut
adi.r
nu ma ajuta nimeni?
0
02-11-2009, ora 18:42
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca i-a venit menstruatia stai linistit caci nu este insarcinata.Are ciclu regulat, mereu ii vine la aceeasi data ? Sangerarea este abundenta sau doar cateva picaturi de sange ?
0
02-11-2009, ora 18:45
adi.r
Nu este medic/terapeut
adi.r
sincer nu prea am vorbit despre asta dar zicea ca o doare burta tare.. si nu a zis ca ar fi diferit fata de alta luna. in septembrie si oct i-a venit pe 4 iar acum in noiembrie pe 1.. sper sa fie ok. credeti ca mai exista sanse sa ramana gravida tinand cont ca nu mi-am dat drumu si i-a venit si menstruatia dupa 12 zile de la actu sexual? multumesc anticipat
0
03-11-2009, ora 19:50
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca este asa cum spui nu este insarcinata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •  

Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.