dupa cat timp pot stii daca a ramas insarcinata?
pe 19 oct am avut un act sexual neprotejat cu pr mea dar nu am terminat in ea. in cel mai rau caz e posibil sa fi curs putin licid preejeculator in ea in timpul actului dar nu sunt prea sigura ca s-a int asta.. ieri pe 1 nov i-a venit ciclul si in mod normal trebuia undeva pe 4. este concludenta menstra asta sau trebuie sa o astepam pe urmatoarea? mai exista riscul unei sarcini acum? va rog sa-mi raspundeti
4 comentarii
Daca i-a venit menstruatia stai linistit caci nu este insarcinata.Are ciclu regulat, mereu ii vine la aceeasi data ? Sangerarea este abundenta sau doar cateva picaturi de sange ?
sincer nu prea am vorbit despre asta dar zicea ca o doare burta tare.. si nu a zis ca ar fi diferit fata de alta luna. in septembrie si oct i-a venit pe 4 iar acum in noiembrie pe 1.. sper sa fie ok. credeti ca mai exista sanse sa ramana gravida tinand cont ca nu mi-am dat drumu si i-a venit si menstruatia dupa 12 zile de la actu sexual? multumesc anticipat
Daca este asa cum spui nu este insarcinata.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 4care este probabilitatea sa fiu insarcinata? va rog!
- 3exista riscul unei sarcini?!
- 2ajutati-ma cu un sfat: Sa fie efectele secundare pilulei sau sunt insarcinata?
- 8Pot sa stau linistita?
- 15sunt insarcinata?
- 8este o posibila sarcina ?
- 11Am facut sex neprotejat!!
- 8Eeste posibila o sarcina?
- 4Sarcina sau dereglare hormonala???
- 4sunt insarcinata sau nu?
- 3Sarcina..sau tratamente care intarzie menstruatia?
- 5e posibila o sarcina?
- 4Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu !
- 6Care este riscul unei sarcini, daca am folosit metoda coitului intrerupt?
- 2sarcina dupa chimioterapie? e posibil?
- 4insarcinata sau dereglare hormonala?
- 14Posibila sarcina?
- 4Gravida sau nu ?
- 0Posibila sarcină?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: