Dupa cataracta, nesiguranta

Am 75 de ani, acum doi ani la ochiul drept, acum la ochiul stang, cristalin monofocal.
Cum sa revin, sa circul cu tramvai, cu autobus ? Nu simt siguranta. Ma deranjeza zgomotul mare al masinilor. Daca a avut cineva aceasta experienta ?
Multumesc
Cum sa revin, sa circul cu tramvai, cu autobus ? Nu simt siguranta. Ma deranjeza zgomotul mare al masinilor. Daca a avut cineva aceasta experienta ?
Multumesc
1 comentarii

Buna ziua.
Poate fi o usoara anxietate.
Adresati-va unui psihiatru pentru tratament.
Poate fi o usoara anxietate.
Adresati-va unui psihiatru pentru tratament.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Usturime ochi după operația de cataractă
- 0Cataracta la ochi miopic
- 0Cataracta fara dioptrii
- 0Operatie cataracta
- 0Pregatire inainte de operatia de cataracta
- 0Operație de cataracta
- 0Masa restanta dupa operatia de cataracta
- 1Am fost operat de cataractă acum 3 săptămâni și am o vedere în ceață
- 0Glaucom cu unghi închis?
- 1Dupa operatie de cataracta
- 0Reducerea dioptrii, gimnastica