Operatie cataracta
Buna ziua
Tatal meu are o cataracta avansata pe care dorim sa o operam. Problema este ca tatal meu sufera de sindrom mielodisplazic ( anemie severa hemoglobina in jur de 7 si trombocitopenie( 40.000 la ultimele analize de acum 2 luni).Avand in vedere aceste probleme de sanatate, care ar fi riscurile operatiei de cataracta dorim si care ar fi cea mai noninvaziva metoda la care ar trebui sa apelam?
Cu multumiri pentru raspuns
Tatal meu are o cataracta avansata pe care dorim sa o operam. Problema este ca tatal meu sufera de sindrom mielodisplazic ( anemie severa hemoglobina in jur de 7 si trombocitopenie( 40.000 la ultimele analize de acum 2 luni).Avand in vedere aceste probleme de sanatate, care ar fi riscurile operatiei de cataracta dorim si care ar fi cea mai noninvaziva metoda la care ar trebui sa apelam?
Cu multumiri pentru raspuns
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0transplant de cornee si implant de cristalin
- 16operatie cataracta
- 4operatie de cataracta gratuit
- 6Dupa operatia de cataracta vede o puzderie de puncte negre
- 6hipertensiune arteriala, dislipidemie, varice, fumez maxim 7 tigari pe zi. Cataracta?
- 1operatie de cataracta
- 3Cataracta secundara - a doua oara este posibil ?
- 0cataracta - recomandari
- 3Am un baietel de 5 luni si are cataracta congenitala
- 2Operatie cataracta
- 0Dupa operatia de cataracta vad in intuneric o raza ce traverseaza orice sursa de lumina
- 0Usturime ochi după operația de cataractă
- 0Pregatire inainte de operatia de cataracta
- 0Masa restanta dupa operatia de cataracta
- 0Degenerescenta maculara si cataracta
- 1Dupa operatie de cataracta
- 1Ochelari -0, 75 si -0, 5
- 1Ameteli, numai afara
Mai multe informații despre: Cataracta Sindromul mielodisplazic operatia de cataracta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: