dupa cauterizarea ranii pe col

27-03-2013
red_rose
Nu este medic/terapeut
red_rose
Buna. Mi-am facut o cauterizare(cu solcovagin) vinerea trecuta. Am luat inainte de asta tratament antibiotic pt ca am infectie S.warneri. LEucocite inca sint multe la frotiu dar oricum mi-a facut cauterizarea pt ca rana era cam urita si de 5 luni tot asteptam sa nu mai am infectie, dar nu cam trece cu nici un tratament, chiar daca e dupa antibiograma. Asa ca cu dureri insuportabile, ca asta simt eu la consult, si plans mi-a facut-o totusi ca daca asteptam sa treaca complet infectia era sa ajung cu o rana mutl mai mare.Metionez ca infectii am de la 19 ani cind nu aveam relatii(ccandida, s.haemolyticus) care aparent trec cind iau pastile iar dupa 3 zile de la incetare apar din nou.Hlamidia, hpv etc. sint negative.
MEdicul mi-a zis ca o chestie alba va cadea dupa vrio 10 zile iar mie mi-a iesit o chestiuta mica alba ca o pelita in a 3a zi, dar era cam mica si ceva maroniu a fost. Deci, e normal sa iasa asa repede?
Plus mi-a recomandat sa introduc degetul cit pot e adinc in vagin si sa ung cu ulei de catina.E ok daca voi pune degetul? doar stiu ca nu se poate relatii o luna si nimic de introdus in vagin.
+ dc am dureri insuportabile(vii, ca cu un cutit)? Sa fie de la infectii sau de la rana? ca pina a avea aceasta rana si anume S.warneri nu aveam dureri la control, iar acum indiferent cum fixeaza oglinda parca introduce un cutit acolo.Cind aveam candida, S.hemoltic si cind nu era incaa rana nu aveam dureri la control.
1 comentarii
0
28-03-2013, ora 13:39
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Durerile ascutite pot fi cauzate de diferite infectii dar si din cauze hormonale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: