După test
Bună! Am 18 ani și am avut primul contact sexual în ziua 23. A fost protejat și el nu a ejaculat. Menstruatia mi-a venit în ziua 28, regulat. Simptomele erau aceleași ca și pana acum. Acum sunt în ziua a5a dupa terminarea ciclului și ma simt balonata și am o burta mai umflata la abdomen decât de obicei. Sânii îmi sunt mai tari. Am diaree și gaze și chioraieli de mate. Azi dimineață mi-am făcut un test de sarcina și a ieșit negativ. Oare de ce îmi e burta mai mare? Poate fi o dereglare hormonala? Sau ce altceva? Băiatul mi-a spus ca nu am de ce sa ma tem de vreo eventuala sarcina nedorita. Sunt obișnuite simptomele acestea după dezvirginare?
3 comentarii
Ati avut si menstra si aveti si test negativ de sarcina deci probabilitatea asta ati exclus-o, restul simptomelor au alta cauza, digestive cel mai probabil!
Și sânii umflati de ce sunt asa? Sunt cu 4 zile înainte de ovulație. Poate fi de la asta? Sau o dereglare hormonala?
Sanii sunt influentati hormonal de fazele ovulatiei nu e o dereglare obligatoriu!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot sa raman insarcinata in timpul celor 7 zile de pauza?
- 3am o maaaaareeee problema. plz help
- 2posibila sarcina?
- 4Sex neprotejat
- 13contact sexual neprotejat?
- 2oare sunt insarcinata?
- 6am ejaculat in zona pubiana. Exista vreun risc sa ramana gravida?
- 3Dereglare hormonala sau sarcina?
- 7Diane 35 si sarcina
- 6sarcina sau intarzierea menstruatiei?
- 6menstruatie peste sarcina sau (posibil) o sarcina?
- 8mi-a curs ceva alb din san, 5 teste de sarcina toate negative...Ce pot sa cred?
- 2Sunt insarcinata ? va rog un raspuns !
- 1Sarcina sau nu?
- 3CM peste sarcina?
- 6Insarcinata cu prezervativ?
- 3Sex neprotejat
- 0Sarcina la 8 luni după cezariana.
- 3Scriu în speranța că voi primi un sfat util !
- 4Prima experienta sexuala (not so good)
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: