Dupa tratament cu DIPHERELINE

27-11-2011
mariaro
Nu este medic/terapeut
mariaro
Buna. Acum ceva timp in urma, cum barza intarzia sa apara, am mers la ginecolog si am primit un diagnostic de endometrioza. Pe data de 14.06.2011 am fost operata laparoscopic, dupa care ca tratament postoperator am facut 3 injectii cu diphereline la interval de 28 zile. In prospectul medicamentului am citit ca efectul tratamentului(se induce menopauza ) va trece in termen de 60 de zile de la data ultimei injectii pe care am facut-o pe 05.09.2011, dar inca nu mi-a venit CM. Va rog sa-mi dati un sfat, caci nu stiu ce sa fac.
Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsul vostru.
1 comentarii
0
28-11-2011, ora 22:59
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
trebuie sa luati legatura cu medicul care v-a operat si care v-a dat diphereline. Probabil sunt necesare repetarea analizelor: (FSH, estrogen, progesteron; etc) e important de stiut ce rezerva ovariana aveti dupa operatie--trebuie vazut daca va recomanda stimulare ovariana/ FIV etc
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul