duphaston sau utrogestan?

11-03-2010
mirelaaprilie
Nu este medic/terapeut
mirelaaprilie
trebuie sa iau una din cele de mai sus inducerea menstruatiei. dar nu am inteles absolut nimic si cred ca le am incurcat intre ele... nu mai retin ce mi-a zis doctora. ultimul ciclu a fost pe 4 februarie si acum ar trebui sa incep utrogestan cred. dar cate zile si cum? ea a zis cred la utrogestan seara o pastila pana vine ciclul... si la duphaston cred ca era mai complicat. ma ajuta cineva? acum e plecata din tara cateva zile si nu pot sa o sun ca nu raspunde la telefon si vreau sa incep azi sa iau pastilele si chiar nu mai stiu ce a zis ca nu am notat. dar am cumparat ambele pastile oricum
1 comentarii
0
14-04-2010, ora 08:25
maria2010
Nu este medic/terapeut
maria2010
Eu iau Duphaston 2 pastile din ziua a16a de la prima zi de ciclu pentru ca vreau sa raman insarcinata. Depinde de ce a scris medicul, de diagnostic. Din cate stiu eu Duphastonul este mai tare ca utrogestanul. Oricum in cutie este prospect si te indruma cum sa le iei.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul