duphaston si anticonceptionale
buna! am o problema. in urma unui control medical [pentru ca mi-a intarziat menstruatia 2 saptamini si am avut contacte sexuale neprotejate. ma fost la ginecolog si mi-a zis ca totul e ok si sa iau duphaston3/zi. si anticonceptionale...
faza e ca am inceput azi dimineata sa iau duphastonul si acum mi aparut o scurgere maronie. poate fi ciclul? trebuie sa incep sa iau si anticonceptionalele si sa intrerup duphastonul?sau sa mai iau pana vine menstruatia in regula?mi s-a spus ca odata cu venirea menstruatiei sa intrerup duphastonul. sunt foarte derutata..
va rog sa ma suczati daca s-a mai scris despre asta dar am nevoie de ajutor:D
faza e ca am inceput azi dimineata sa iau duphastonul si acum mi aparut o scurgere maronie. poate fi ciclul? trebuie sa incep sa iau si anticonceptionalele si sa intrerup duphastonul?sau sa mai iau pana vine menstruatia in regula?mi s-a spus ca odata cu venirea menstruatiei sa intrerup duphastonul. sunt foarte derutata..
va rog sa ma suczati daca s-a mai scris despre asta dar am nevoie de ajutor:D
3 comentarii
exact asta e si problema mea :((. asa de repede ti-a venit? dupa o zi de luat duphaston? si ti-a zis sa incepi anticonceptionale imediat dupa ce iti vine ca la o folie normala?
eu nu am inteles ce mi-a zis doctorita mea si sunt nervoasa (am 42 de zile de cand nu mi-a venit)
eu nu am inteles ce mi-a zis doctorita mea si sunt nervoasa (am 42 de zile de cand nu mi-a venit)
da.. mi-a zis sa iau in prima zi in care imi vine...
mi se pare cam ciudat ca mi-a venit asa de repede.. si nu stiu ce sa fac..
mi se pare cam ciudat ca mi-a venit asa de repede.. si nu stiu ce sa fac..
eu am alta problema vreau sa raman insarcinata dar am avut sterilet 5 ani la-m scos de 6 luni si nu am ramas vreau sa stiu daca e vreo problema sau asa se intampla
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon