duphaston si diane 35

22-01-2010
crist_1608
Nu este medic/terapeut
crist_1608
Buna ziua,
vreau sa va cer o parere, am 40 de ani si un inceput de menopauza in urma analizelor facute mi s-a recomandat yaz 6 luni si nu m-am simtit prea bine(de fapt si CM tinea doar o zi jumatate si ff slab cantitativ) dupa 4 luni am incetata tratamentul CM nu am mai avut din data de 1 dec 2009 am mers inapoi la medic si mia prescris tratament 10zile cu duphaston sunt la a 4 zi de tratament si ma intreb cam dupa cate zile ar trebui sa am CM ?de asemenea mi s-a spus sa incep cu diane 35 trei luni in momentul cand incepe menstruatia.
Ma simt destul de rau in sensul ca tot timpul am starea de dinainte de CM si noptile am transpiratii abundente din 2 in 2 ore.
Va rog mult, astept o parere de la d-voastra.
Va multumesc anticipat si va doresc o zi excelenta!
2 comentarii
0
22-01-2010, ora 22:48
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu este clar pentru ce anume luati tratament hormonal.
In orice caz, sangerarea (impropriu spus CM) va aparea DUPA ce intrerupeti duphaston. In timp ce luati duphaston e normal sa nu aveti sangerare, organismul traieste cu impresia ca sunteti gravida. Intrerupand duphaston, va crede ca ati pierdut sarcina si va aparea sangerare. Acum ati inteles ?
0
01-02-2010, ora 13:07
crist_1608
Nu este medic/terapeut
crist_1608
Buna ziua,
multumesc mult de raspuns
am terminat tratamentul cu duphaston de 5 zile si nici vb de CM, cam dupa cat timp ar trebui sa apara?
Va multumesc.
O zi placuta!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul