Durere amigdala
Bună ziua. Acum cateva săptămâni mi-a ieșit ca am stafilcoc auriu in gat si mi s-a prescris antibiotic conform antibiogramei.
Simptomele au fost durere groaznica la inghitire, usturimi ale limbii, usturime in gat, spre vârful limbii pe lateral niște forme ieșite in relief, medicul a zis ca sunt papile gustative
Dupa 10 zile de oxacilina de 3 ori/zi, simptomele nu s-au ameliorat mai deloc.
Am început sa iau pentru imunitate echiancea si propolis pana pot repeta exudatul si ma simt o idee mai bine decât înainte
In momentul de fata cel mai supărător simptom este o durere la amigdala stanga, ca intensitate destul de dureroasa, care atunci cand înghit in sec, am un gust foarte nașpa care vine de la acea amigdala si putina usturime la limba. Papilele de care zicea medicul încă sunt inflamate iar la palpare cred nu stiu sigur, ca ar fi un ganglion puțin inflamat.
Este posibil ca stafilococul sa nu fi trecut cu acel tratament? Medicii din orașul meu pe partea de ORL tratează cu multa superficialitate, cand am fost in 2 minute m a si scos din cabinet.
Simptomele au fost durere groaznica la inghitire, usturimi ale limbii, usturime in gat, spre vârful limbii pe lateral niște forme ieșite in relief, medicul a zis ca sunt papile gustative
Dupa 10 zile de oxacilina de 3 ori/zi, simptomele nu s-au ameliorat mai deloc.
Am început sa iau pentru imunitate echiancea si propolis pana pot repeta exudatul si ma simt o idee mai bine decât înainte
In momentul de fata cel mai supărător simptom este o durere la amigdala stanga, ca intensitate destul de dureroasa, care atunci cand înghit in sec, am un gust foarte nașpa care vine de la acea amigdala si putina usturime la limba. Papilele de care zicea medicul încă sunt inflamate iar la palpare cred nu stiu sigur, ca ar fi un ganglion puțin inflamat.
Este posibil ca stafilococul sa nu fi trecut cu acel tratament? Medicii din orașul meu pe partea de ORL tratează cu multa superficialitate, cand am fost in 2 minute m a si scos din cabinet.
4 comentarii
Limba este Oglinda tractului Digestiv
Cum arata limba asa arata și intestinele
Inflamatia faringe. Amigdale.. Pot avea ca și cauza.. Un reflux gastroesofagian în somn
Uita de acel stafilococ
Faci la gastrologie investigații. Test helicobacter
Esclude alimentele acre și acide care irita gatul.. Care doare la înghițit în sec. Pt ca e uscat. Și trece durerea cu orice ulei din plante ținut în gura și înghițit.. Cat de des e nevoie. Sa lunece gatul..
Cum arata limba asa arata și intestinele
Inflamatia faringe. Amigdale.. Pot avea ca și cauza.. Un reflux gastroesofagian în somn
Uita de acel stafilococ
Faci la gastrologie investigații. Test helicobacter
Esclude alimentele acre și acide care irita gatul.. Care doare la înghițit în sec. Pt ca e uscat. Și trece durerea cu orice ulei din plante ținut în gura și înghițit.. Cat de des e nevoie. Sa lunece gatul..
Imi puteți recomanda un ulei de plante?
As mai avea o întrebare, la gat pe exterior am un fel de adancitura.. Este normal sau este o problema medicala?
Aveti aici o poza https://ibb.co/PxSyqV2
As mai avea o întrebare, la gat pe exterior am un fel de adancitura.. Este normal sau este o problema medicala?
Aveti aici o poza https://ibb.co/PxSyqV2
Dl. Dr. Flueraru, ma puteți ajuta cu un răspuns in legătură cu poza din comentariul anterior, va rog?
Da. Este o problema medicala
Posibil un ganglion limfatic mărit de la acel rosu din gat..
Pe un gat uscat.. Microbii se lipesc direct de mucoasa. Organismul este obligat sa ducă acei microbi în ganglioni.. Sai distrugă acolo
Deci.. Obligatoriu consukt Gastrologie
Posibil un ganglion limfatic mărit de la acel rosu din gat..
Pe un gat uscat.. Microbii se lipesc direct de mucoasa. Organismul este obligat sa ducă acei microbi în ganglioni.. Sai distrugă acolo
Deci.. Obligatoriu consukt Gastrologie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ce inseamna cazeu la amigdale?
- 3dureri de gat si amigdalele inflamate
- 4Tuse cronica si resturi amigdaliene inflamate
- 0Durere in gat + ureche infundata + ochi drept care curge
- 8otita --urmari
- 40Ceva negru si mic pe amigdale - cum tratez?
- 9Amigdalita
- 8amigdalita acuta - sfaturi
- 3Sunt fumatoare si am o durere in gat care ma ingrijoreaza de ceva vreme
- 8basica baza limbii, usturimi ale limbii, durere in gat
- 1durere in gat in sarcina, un tratament?
- 1Probleme cu amigdalele la copil 5 ani
- 2Durere gat..ajutați-mă vă rog!
- 1Durere in gat
- 4Durere persistenta in gat
- 1Dureri de gat frecvente
- 3Durere in gat
- 3Amigdale diferite ca marime
- 3Hipertrofie amigdaliana
- 4Durere in gat/posibil cancer esofagian?
Mai multe informații despre: Durerile in gat durerea in gat amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: