durere axila

17-03-2008
nicot
Nu este medic/terapeut
nicot
am avut acum citeva zile o durere puterniza la subbrat. la palpare mai accentuat dar si cind miscam mina.Dupa o zi durerea a mai slabit in intensitate si apoi a disparut total. Acelasi lucru mi sa mai intimplat acum7-8 luni.. Nu stiu ce poate fi..ganglioni durerosi..??
2 comentarii
0
17-03-2008, ora 00:00
gretaMD
Identitate neconfirmată
gretaMD
Ai observat daca aceasta durere este cumva legata de epilare? Poate ai trecut pe langa o hidrosadenta, dar pe viitor fi atenta, sa nu folosesti deo-rolluri sau chiar sa nu folosesti deodorant deloc in zona proaspat epilata/rasa, deoarece este foarte sensibila si foarte usor glandele sudoripare se pot inflama, datorita acoperirii cu deodorant, provocand o durere foarte neplacuta-hidrosadenita; sau daca aceasta durere nu este legata de aceasta operatiune, palpeaza-te cu grija in axila, si mai bine prezinta-te la medicul de familie pentru a te indruma daca este nevoie spre un medic specialist. MUlta sanatate.
0
08-02-2009, ora 16:25
carmen_camy
Nu este medic/terapeut
carmen_camy
buna ziua, as avea nevoie de un sfat, va rog mult;in timp ce ma epilam cu epilatorul pt prima data la subrat, ma ardea si imi curgea sange, iar acum tot nu mi-a trecut durerea, intr-adevar nu mai este atat de puternica insa totusi persista, ma arde.Este ceva normal toate acestea?Dc imi va trece durerea, sa continui sa ma epilez cu epilatorul in aceasta zona? Va rog din suflet dc ma puteti ajuta cu un sfat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.