Dureri de sani ce radiaza spre zona axiala?
Buna ziua. A-si avea nevoie de un sfat daca se poate. Pun frecvent intrebari pe acest forum si de cele mai multe ori mi sa raspuns si sper sa am si acum norocul. De vreo 4 zile am dureri de san, sanii s-au si umflat putin, ca niste junghiuri, mai accentuata uneori la mameloane si mai ales duc frecvent spre zona axiala aceste dureri. Mentionez ca iau anticonceptionale de vreo 5 luni si sunt cat se poate de atenta, deci sarcina nu cred ca poate fi vorba, menstruatia abia mi-a trecut, sanii mi i-am palpat si nu am simtit nimica. Ma tot intreb ce poate fi? Un cancer de san ar putea fi vorba la varsta de 22 ani? Imi este foarte frica:( Va multumesc.
3 comentarii
Cel mai simplu este sa te duci sa-ti faci o ecografie bilaterala la sani. Nu doare, nu iradiaza si afli in 10 minute tot ce trebuie sa stii ca sa te linistesti. Altfel, presupunerile si grijile nu te vor lasa in pace, orice ti s-ar raspunde aici. Te-ai baza 100% pe ce ti-ar spune cineva de la distanta ca ar putea fi? Cred ca nu... Numai Bine!
Multumesc tare mult pentru raspuns. Stiu ca nu trebuie sa ma bazez pe altii dar ca orice peroana care intra pe acest forum caute niste pareri din experientele traite de altii, sau simptome avute si de alte persone. Se intampla sa fi foarte speriat pentru ca nu stii absolut nimic din ce se intampla cu tine si pana ajungi sa faci o programare la doctor care dureaza si o luna simti ca innebunesti. Oricum sper sa fie totul ok, am numai 22 ani si ma sperii foarte tare de fel. O seara placuta.
Cu tot dragul ti-am scris pentru ca am trecut exact prin aceleasi stari ca tine, in exact aceeasi problema si a trebuit sa "dibuiesc" singura ce-i de facut pentru a nu o lua razna, stiind foarte bine ca nici macar pe palparea unui endocrinolog nu m-as baza 100% cat pe o ecografie...:)) Deci, fii cat poti de calma, problemele la sani nu sunt de neglijat, dar se manifesta mai zgomotos, din fericire sau nefericire, tocmai afectiunile cele mai simple. Daca te mai pot ajuta cu ceva, oricand cu placere! Tin pumnii!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 107ganglioni axilari inflamati
- 3o umflatura la axila dreapta
- 10va rog un sfat! sufar de fibroadenom la ambii sani
- 4ma dor sanii
- 4problema cu sanii: durere de 2 saptamani
- 17durere de sfarcuri
- 1dureri abdominale, sani durerosi, scurgeri neobisnuite
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 10dureri de sani - lateral
- 4dureri la sani
- 6Probleme cu Yaz: de aprox. o saptamana am dureri foarte mari de sani
- 4durere la sanul stang
- 4durere de san drept (este usor umflat si tare la palpare)
- 1Intarziere menstruatie, durere a sanilor, test negativ
- 1Durere de sani din cauza anticonceptionalelor?
- 0Durere in zona sfarcurilor
- 0Durere de sin
- 1Probleme la sân
- 8Sarcina?
Mai multe informații despre: Axila Durere de sani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: