am o umflatura rosie la axila dureroasa!

31-08-2009
anca sm
Nu este medic/terapeut
anca sm
buna am nevoie si eu de ajutor din partea dumneavoastra.Am 22 de ani si as dori sa stiu daca acest nodul de culoarea rosiatica si dureros de la axila ar trebui sa am alarmeze?Stiu ca este posibil sa apara inainte de ciclu astfel de noduli, dar eu am terminat ciclul de vreo saptamana jumatate si nu stiu cum sa reactionez.Daca este posibil sa fie canceros sau nu.Va rog mult sa imi raspundeti.Multumesc mult
3 comentarii
0
31-08-2009, ora 16:45
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Consultati un medic homeopat cu experienta. Astfel de noduli arata ce ceva nu este in regula in organism si nu pot fi vindecate de medicina clasica, cu atat mai putin intelese cauza lor.
0
31-08-2009, ora 17:26
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
depinde şi cum vă epilaţi sau îndepărtaţi părul de acolo. uneori e posibil să se facă infecţii de la ras, iar epilatul cu ceară sau aparatul pot produce astfel de noduli şi uneori dureri care să se extindă până la sân. dacă este roşu şi umflat după cum spuneţi, atunci e posibil să apară şi puroi. aţi putea lua un unguent cu antibiotic de la farmacie şi să aplicaţi local.
0
31-08-2009, ora 21:11
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Baneocin unguent aplicat de doua ori pe zi timp de minim 5 zile. Peste pelicula de unguent aplicata dupa curatarea zonei puneti un plasture! S-ar putea sa fie o infectie stafilococica, gen furuncul. Daca in 7 zile acea protuberanta cutanata nu regreseaza consultati un medic dermatolog!

Insanatosire grabnica!


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.