crescatura in zona axilara
Buna ziua! Am 17 ani si am observat azi ca mi-a aparut in zona axilara dreapta un fel de crescatura cat un bob de fasole. Nu prezinta dureri constante doar in momentul in care intind piciorul drept. Sunt foarte ingrijorata si v-as fi recunoscatoare daca mi-ati da un raspuns rapid. Va multumesc!
3 comentarii
Nu sunt sigura ca mesajul tau a fost scris corect...zona axilara se refera la subrat...te doare acolo cand intinzi piciorul?hmmm...cred ca te referi la altceva, probabil zona inghinala
de fapt ai dreptate! este zona inghinala si ma doare si piciorul de abia pot sa-l misc! daca stii ceva te rog sa ma ajuti!
Poate fi vorba despre:
- un folicul pilos infectat, care apare des la persoanele care se epileaza inghinal...intr-o saptamana aplicand fucidin de 2-3 ori pe zi, trece, dar exista riscul sa reapara si atunci se impune o vizita la medicul chirurg
- un lipom
- un ganglion
- hernie inghinala
Se impune o vizita la dermatolog/ ginecolog care, tinand cont de zona in care este situat, marimea si consistenta lui, va pune un diagnostic cert..
- un folicul pilos infectat, care apare des la persoanele care se epileaza inghinal...intr-o saptamana aplicand fucidin de 2-3 ori pe zi, trece, dar exista riscul sa reapara si atunci se impune o vizita la medicul chirurg
- un lipom
- un ganglion
- hernie inghinala
Se impune o vizita la dermatolog/ ginecolog care, tinand cont de zona in care este situat, marimea si consistenta lui, va pune un diagnostic cert..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu stiu ce e cu mine, am 13 ani si nu am ciclu
- 6Ejacularea precoce, rog ajutor!
- 10ce sa cred?
- 9papiloame zona axilara
- 7Papilloma Virus - baiat 18 ani
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 4E hernie? Va rog ajutati-ma
- 8il iubesc pe prietenul meu sau sunt obsedata de el?
- 3Cade parul f rau, am 16 ani
- 3Dureri de sani ce radiaza spre zona axiala?
- 0Pentru adolescentii cu "tatic" alcoolic
- 4probleme cu copilul
- 4O problema destul de jenanta...
- 8Prafuri legale - reactii adverse
- 6umflatura la subrat; cand o storc iese un fel de puori care mirosoase rau
- 7Stare proasta, analize ok
- 4am o problema cu secretia vaginala, adica imi curge mereu...
- 14de 4-5 zile ma trezesc cu dureri de cap
- 5Probleme între adolescenţi si parinti
- 1Durere axilara
Mai multe informații despre: Adolescentul Axila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: