crescatura in zona axilara
Buna ziua! Am 17 ani si am observat azi ca mi-a aparut in zona axilara dreapta un fel de crescatura cat un bob de fasole. Nu prezinta dureri constante doar in momentul in care intind piciorul drept. Sunt foarte ingrijorata si v-as fi recunoscatoare daca mi-ati da un raspuns rapid. Va multumesc!
3 comentarii
Nu sunt sigura ca mesajul tau a fost scris corect...zona axilara se refera la subrat...te doare acolo cand intinzi piciorul?hmmm...cred ca te referi la altceva, probabil zona inghinala
de fapt ai dreptate! este zona inghinala si ma doare si piciorul de abia pot sa-l misc! daca stii ceva te rog sa ma ajuti!
Poate fi vorba despre:
- un folicul pilos infectat, care apare des la persoanele care se epileaza inghinal...intr-o saptamana aplicand fucidin de 2-3 ori pe zi, trece, dar exista riscul sa reapara si atunci se impune o vizita la medicul chirurg
- un lipom
- un ganglion
- hernie inghinala
Se impune o vizita la dermatolog/ ginecolog care, tinand cont de zona in care este situat, marimea si consistenta lui, va pune un diagnostic cert..
- un folicul pilos infectat, care apare des la persoanele care se epileaza inghinal...intr-o saptamana aplicand fucidin de 2-3 ori pe zi, trece, dar exista riscul sa reapara si atunci se impune o vizita la medicul chirurg
- un lipom
- un ganglion
- hernie inghinala
Se impune o vizita la dermatolog/ ginecolog care, tinand cont de zona in care este situat, marimea si consistenta lui, va pune un diagnostic cert..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pete albe pe penis care nu dor
- 5de un an mi-au aparut niste bubite pe penis, cum scap de acestea?
- 3o umflatura la axila dreapta
- 2am 14 ani, 1.48 inaltime si 36 de kg.. vreau sa ma ingras 2 kg
- 5are in calcaneu insuficienta de materie osoasa
- 6Onanie va necesit enorm ajutorul!
- 11Viol in adolescenta.cu repercursiuni
- 7Masturbarea slabeste?
- 5pete de pigmentatie credem ca sunt
- 6Probleme cu niste bubite pe penis
- 7copil de 13 ani doreste sa slabeasca.. 180 inaltime si 100 de kg
- 4Pete albe pe penis
- 10Ce vrea de fapt de la mn?:((
- 4marimea penisului
- 4am 17 ani si ten ca la 40
- 5Dureri in zona subratului
- 1Hidrosadenita... ce masuri ar trebui sa iau ca sa previn o eventuala recidiva a infectiei?
- 0Din cauza certurilor din familie, am inceput sa respir greu si mi-a crescut tensiunea
- 2Roseata sub brat, sensibilitate si usoare mincarimi
- 16adolescentul si fobia sociala
Mai multe informații despre: Adolescentul Axila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: