durere de antebrate
buna.am 20 de ani si de la un timp sa zik cam de 1 an ca doare mana dreapta.la inceput ma durea cand era inorat afara cand era frig.am dat cu tot felul de unguente si mai nimic.acum de 3 luni a inceput sa ma doara si ami rau.si am mers la medic.am facut niste analize iar la analize mi-a iesit o analiza mai mare decat era norma.este vorba de CRP cantitativ 10.70. normal treb sa fie 5 mg/L. la mediul de familie mi sa spus ca totul este ok.am fost la alt medic si acesta a spus ca este o problema cu aceasta nu este normal sa fie asa mare.si ma trimis la un alt medic la reumatologie sa mai fac si alte analize.dar pana acum nu mi sa spus clar cam despre ce ete vorba.si sunt tare nelinistita ca ma tot plimba de la un medic la altul.ma tot indoapa de pastile si nimic.nu mi sa spus nimic clar.va rog tare mult daca ma puteti ajuta sa imi spuneti ce este cu acest CRP cantitativ10.70 cam ce poate sa insemne ?este vb de o infectie sau nup.va rog tare mult.o zi frumoasa tuturor
1 comentarii
hey si eu am avut aceasi problema doar ca eu aveam 12 ani (acum am 17) ma durea mana la frig sau cand bagam mana in apa rece la fel au facut si cu mine m'au pblimbat de la un spital la atul analize internari nu mi'au gasit nimik in analize dupa un timp am fost trimisa la spital in tm la louis turcanu si acolo mi'au spus ca este vorba de sind raynaund cand mai ai dureri bagati mana in apa calda eu asa fac si daca e ce am si eu sigur iti va trece incearca sa mergi nusht in cluj in tg mures la medici bunii:D bafta
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?