Durere de Stomac la orice mancare

Bună ziua,
de 4 săptămâni mă doare foarte tare stomacul și orice mănânc incepe sa se baloneze de fiecare data chiar și apă daca beau. Nu mai pot mânca aproape nimic deoarece doare foarte tare și se balonează așa de tare de zici că explodează plus că mă doare și în gât. Am scăzut în greutate foarte mult și sunt mereu obosită și fără putere. Am fost la mai multi medici dar niciunul nu au vrut să mă ajute spunandu-mi că ei nu găsesc nimic, totul este normal este doar in capul meu. Sunt slăbită foarte tare și am senzația de foamete mereu deoarece nu mananc aproape nimic, iar daca mănânc ceva trebuie sa rabd o mare durere. Va rog frumos sa mă ajutați, nu știu dacă asta este normal, dar vă mulțumesc pentru orice răspuns.
de 4 săptămâni mă doare foarte tare stomacul și orice mănânc incepe sa se baloneze de fiecare data chiar și apă daca beau. Nu mai pot mânca aproape nimic deoarece doare foarte tare și se balonează așa de tare de zici că explodează plus că mă doare și în gât. Am scăzut în greutate foarte mult și sunt mereu obosită și fără putere. Am fost la mai multi medici dar niciunul nu au vrut să mă ajute spunandu-mi că ei nu găsesc nimic, totul este normal este doar in capul meu. Sunt slăbită foarte tare și am senzația de foamete mereu deoarece nu mananc aproape nimic, iar daca mănânc ceva trebuie sa rabd o mare durere. Va rog frumos sa mă ajutați, nu știu dacă asta este normal, dar vă mulțumesc pentru orice răspuns.
3 comentarii

Greu de crezut că un medic nu vrea să vă ajute. Vă rog să va adresați unui gastroenterolog.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan

Am fost deja dar mi-a spus că nu găsește nici o problemă și totul este normal

Ai rezolvat problema cu durerile se stomac si balonarea, iei vreun tratament ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Indigestie
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 0stare voma si dureri in zona stomacului
- 4Durere in stomac si in spate.
- 3disconfort digestiv
- 3dureri mari de stomac
- 2arsuri la stomac, dureri si voma
- 0Dureri stomac de durata
- 6EMANERA - depresie?
- 4Durere de stomac cronica
- 9stari de rau, respiratie rece, dureri in ceafa insotite de stari de lesin, balonare.
- 1de 2 saptamani am greturi si arsuri stomacale, balonare si durere acuta a ovarului drept
- 2dureri stomacale
- 1Presiune stomac
- 0Balonare de la Klacid?!
- 5Problema cu stomacul
- 1Durere de stomac
- 2Probleme digestive
- 0Am nevoie de ajutor legat de nutritie alimentara
- 2Ma roade stomacul si de o luna ma plimb la medic
Mai multe informații despre: Balonarea abdominala durerea de stomac balonare imediat dupa masa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: