Durere de urechi.

Fiul meu, are 18 ani, a tot avut probleme cu urechile, si la 5 ani si la 13-ultima data, otita medie cronica bilaterala seroasa.Acum, de ieri dimineata-s(sambata-deci nici un cabinet particular o.r.l.deschis)acuza dureri mari de urechi(mai tare stanga)si intern si extern.Ieri la pranz i am dat un Refen-antiinflamator (de ieri dimineata de la 10 la indicatia telefonica a medicului de familie i am dat augmentin si nurofen si picaturi otipax.Dupa ora 14...durerea a disparut...iar azi dim.la 1...a reaparut mai puternic.Pana maine cand ajung la medic..la control ce as putea sa fac...ca ii pocneste in ureche.Cred ca e curent...fiindca obisnuieste sa plece mereu afara cu parul ud.
4 comentarii

1 tratamentul de la med de fam. Corect
Insistați cu picăturile în ureche. 5..6. Calde. Cat de des e nevoie
2. Cauza otite lor.este un reflux gastro esofagian în somn de la alimentația incorecta seara. Acolo sa gresit
Insistați cu picăturile în ureche. 5..6. Calde. Cat de des e nevoie
2. Cauza otite lor.este un reflux gastro esofagian în somn de la alimentația incorecta seara. Acolo sa gresit

Va multumim pentru sfat domnule doctor.Ce ar trebui evitat seara la alimentatie???

Sunt Sute de postări despre asta pe forum
Nu dulciuri și fructe după cina
Nu oțet, lamai, usturoi, prăjeli, lactate la cina
Nu dulciuri și fructe după cina
Nu oțet, lamai, usturoi, prăjeli, lactate la cina

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ma doare mai rau (maseaua + urechea + durere spre gat - amigdale tot pe aceasi parte)
- 7problema cu urechea
- 1Durere maxilar, gat, ureche
- 3Eczema care se muta dintr-un loc in altul, de aproape 8 ani... acum s-a instalat in ureche
- 3tratament polipi in ureche
- 23durere de ureche de la curent
- 3dureri la pavilionul urechii
- 0Pocnituri in urechi...daca cineva sufera de ele si daca pana acum sau tratat
- 5Pocnitura in ureche
- 1Am o durere in zona urechii drepte!
- 1Dureri de urechi
- 1"motorul" din urechea mea
- 1Durere cap si ureche
- 1Dureri foarte mari de urechi
- 1Durere acuta la nivelul urechii
- 1Simt ca mor din cauza gingiilor
- 2Îngrijorare în legătură cu gatul
- 1Bubite conduct auditiv extern
- 7Probleme urechi
Mai multe informații despre: zgomotul in ureche Durere de urechi durerea de ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: