durere dupa orgasm
Nu stiu daca este o problema sau nu, insa de multe ori dupa ce am orgasm, si actul sexual continua, la un moment dat dupa cateva minute incepe sa nu mai fie deloc placut si chiar sa simt durere(mi se intampla si atunci cand prietenul imi face sex oral, mai ales daca foloseste 2 degete in loc de unul). As vrea sa fie placut pana la final.De cele mai multe ori trebuie sa mai indur cateva minute ca sa termine si el. Si as mai avea o curiozitate. Am observat ca dupa orgasm elimin o substanta alba, dar uneori e incolora si vascoasa. Cum ar trebui sa fie defapt?
2 comentarii
Durerea la contactul sexual nu este niciodata normala. Presupunand ca nu exista cauze ginecologice, un tratament homeopatic ar fi alternativa de prima alegere in cazul acesta.
Secretia e normala, si intr-un caz si in celalalt. Dupa un prim orgasm, organismul femeii este uneori capabil si de altele. Dar daca zona genitala intra in remisie, in lipsa excitatiei continuarea stimularii provoaca durere. Cand prietenul tau iti face sex oral sau te stimuleaza manual, poti sa-i spui sa se opreasca, in momentul in care devine dureros.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act