Durere gat (astept urgent macar un rapsuns, multumesc).
Bunaziua,
Problema mea e urmatoarea am o durere in partea stanga sub barbie pe unde vine amigdalele chiar sub barbie dar in partea stanga, ma doare cand apas dar si la inghitire, sunt obisnuit cu amigdale umflate sau durerii in gat pentru ca mai mereu fac rosu in gat, numai ca de data aceasta nu ma ustura gatul, si culmea amigdala din partea dreapta e umflata nu cea din partea stanga unde e durerea adica pe partea care e durerea :)) sper ca ati inteles, problema asta o am de ieri de dupa masa a inceput o durere foarte mica dupa care am baut un suc la cutie sprite si parca ma luat durerea de atunci, insa nu sa agravat ma doare la fel de ieri. acum nu pot fi sigur ca e de la acel suc doar am precizat.
am facut si ceva efort fizic e posibil sa fie o febra musculara la gat si cand inghit sa ma doara ? sau e vorba de o infectie ?
in cat timp ar trebuie sa treaca ?
azi am luat un nurofen, tantum verde de subt si spray, iari am luat doar paracetamol.
Daca ma puteti ajuta cu un sfat ar fi perefect, multumesc.
Problema mea e urmatoarea am o durere in partea stanga sub barbie pe unde vine amigdalele chiar sub barbie dar in partea stanga, ma doare cand apas dar si la inghitire, sunt obisnuit cu amigdale umflate sau durerii in gat pentru ca mai mereu fac rosu in gat, numai ca de data aceasta nu ma ustura gatul, si culmea amigdala din partea dreapta e umflata nu cea din partea stanga unde e durerea adica pe partea care e durerea :)) sper ca ati inteles, problema asta o am de ieri de dupa masa a inceput o durere foarte mica dupa care am baut un suc la cutie sprite si parca ma luat durerea de atunci, insa nu sa agravat ma doare la fel de ieri. acum nu pot fi sigur ca e de la acel suc doar am precizat.
am facut si ceva efort fizic e posibil sa fie o febra musculara la gat si cand inghit sa ma doara ? sau e vorba de o infectie ?
in cat timp ar trebuie sa treaca ?
azi am luat un nurofen, tantum verde de subt si spray, iari am luat doar paracetamol.
Daca ma puteti ajuta cu un sfat ar fi perefect, multumesc.
2 comentarii
Daca se poate sa imi spuneti, poate fi si ganglioni inflamati ? Chiar daca nu am o umflatura doar durere e posibil acest lucru ?
Poate fi si de la amigdale ? M-am uitat cu o lumina si am vazut ca am o amigdala destul de mare dar nu pe partea care e durerea. Astept un raspuns
Poate fi si de la amigdale ? M-am uitat cu o lumina si am vazut ca am o amigdala destul de mare dar nu pe partea care e durerea. Astept un raspuns
Problema rezolvata: A trecut de la sine. A fost vorba doar de o infectie a amigdalelor.
Recomand: Tantum verde spray, nurofen gripa si raceala, multe lichide peste 2 l pe zi, propolis cu lamie tot pastile.
Recomand: Tantum verde spray, nurofen gripa si raceala, multe lichide peste 2 l pe zi, propolis cu lamie tot pastile.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de 5 luni am o "jena" in gat
- 5Infectie gat de cateva saptamani
- 7ajutati-ma va rog daca puteti!
- 18durere sub maxilar in git
- 5in urma cu 3 zile, mi-au aparut in gat niste bubite rosii
- 2durere foarte puternica in gat, nu pot vorbi
- 1Tuse, usturime si senzatia ca mi se misca ceva in gat.
- 4Probleme cu gatul cronice
- 4jena in gat de aproape o luna
- 0Ureche infundata, dureri in gat si nas infundat
- 5Sputa galbena! Infectie sau ingrijorare mare?
- 3jena in gat
- 10Durere cronica la baza gatului
- 1Umflatura partea stanga a gatului
- 3Probleme cu gatul
- 1Durere in gat/amigdalita
- 1Durere in gat
- 2Durere puternică laringe însoțită de pierderea vocii
- 6Durere in gat fara alte simptome
- 2Disconfort între mandibula si tiroida
Mai multe informații despre: durerea in gat gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: