Durere gat (astept urgent macar un rapsuns, multumesc).

Bunaziua,
Problema mea e urmatoarea am o durere in partea stanga sub barbie pe unde vine amigdalele chiar sub barbie dar in partea stanga, ma doare cand apas dar si la inghitire, sunt obisnuit cu amigdale umflate sau durerii in gat pentru ca mai mereu fac rosu in gat, numai ca de data aceasta nu ma ustura gatul, si culmea amigdala din partea dreapta e umflata nu cea din partea stanga unde e durerea adica pe partea care e durerea :)) sper ca ati inteles, problema asta o am de ieri de dupa masa a inceput o durere foarte mica dupa care am baut un suc la cutie sprite si parca ma luat durerea de atunci, insa nu sa agravat ma doare la fel de ieri. acum nu pot fi sigur ca e de la acel suc doar am precizat.
am facut si ceva efort fizic e posibil sa fie o febra musculara la gat si cand inghit sa ma doara ? sau e vorba de o infectie ?
in cat timp ar trebuie sa treaca ?
azi am luat un nurofen, tantum verde de subt si spray, iari am luat doar paracetamol.
Daca ma puteti ajuta cu un sfat ar fi perefect, multumesc.
Problema mea e urmatoarea am o durere in partea stanga sub barbie pe unde vine amigdalele chiar sub barbie dar in partea stanga, ma doare cand apas dar si la inghitire, sunt obisnuit cu amigdale umflate sau durerii in gat pentru ca mai mereu fac rosu in gat, numai ca de data aceasta nu ma ustura gatul, si culmea amigdala din partea dreapta e umflata nu cea din partea stanga unde e durerea adica pe partea care e durerea :)) sper ca ati inteles, problema asta o am de ieri de dupa masa a inceput o durere foarte mica dupa care am baut un suc la cutie sprite si parca ma luat durerea de atunci, insa nu sa agravat ma doare la fel de ieri. acum nu pot fi sigur ca e de la acel suc doar am precizat.
am facut si ceva efort fizic e posibil sa fie o febra musculara la gat si cand inghit sa ma doara ? sau e vorba de o infectie ?
in cat timp ar trebuie sa treaca ?
azi am luat un nurofen, tantum verde de subt si spray, iari am luat doar paracetamol.
Daca ma puteti ajuta cu un sfat ar fi perefect, multumesc.
2 comentarii

Daca se poate sa imi spuneti, poate fi si ganglioni inflamati ? Chiar daca nu am o umflatura doar durere e posibil acest lucru ?
Poate fi si de la amigdale ? M-am uitat cu o lumina si am vazut ca am o amigdala destul de mare dar nu pe partea care e durerea. Astept un raspuns
Poate fi si de la amigdale ? M-am uitat cu o lumina si am vazut ca am o amigdala destul de mare dar nu pe partea care e durerea. Astept un raspuns

Problema rezolvata: A trecut de la sine. A fost vorba doar de o infectie a amigdalelor.
Recomand: Tantum verde spray, nurofen gripa si raceala, multe lichide peste 2 l pe zi, propolis cu lamie tot pastile.
Recomand: Tantum verde spray, nurofen gripa si raceala, multe lichide peste 2 l pe zi, propolis cu lamie tot pastile.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa tratamentul faringelor am ramas cu o durere permanenta in gat
- 3am senzatii de sufocare si parca gatul e infundat
- 108mancarime in gat si urechi
- 3respiratie greoaie si durere in gat
- 193puroi in gat
- 2Probleme cu gatul si nasul
- 4cam de o luna de zile simt o jena in gat, durere, gadilatura
- 2am mereu gatul plin cu o flegma groasa ce nu o pot inghiti
- 4Presiune in git, nod in git...
- 2Durere in gat
- 0Infectie in gat
- 1Dureri la baza gatului partea laterala dreapta asociate cu senzatie de sufocare
- 1durere in gat
- 1Otita. Tratare fara antibiotic.
- 2Durere in gat
- 18Durere in gat si amigdala
- 4Durere persistenta in gat
- 2Nas infundat, durere in gat, stranut, lipsa miros.
- 6Durere de gat
Mai multe informații despre: durerea in gat gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: