Durere gat (astept urgent macar un rapsuns, multumesc).

05-05-2015
Razecc
Nu este medic/terapeut
Razecc
Bunaziua,
Problema mea e urmatoarea am o durere in partea stanga sub barbie pe unde vine amigdalele chiar sub barbie dar in partea stanga, ma doare cand apas dar si la inghitire, sunt obisnuit cu amigdale umflate sau durerii in gat pentru ca mai mereu fac rosu in gat, numai ca de data aceasta nu ma ustura gatul, si culmea amigdala din partea dreapta e umflata nu cea din partea stanga unde e durerea adica pe partea care e durerea :)) sper ca ati inteles, problema asta o am de ieri de dupa masa a inceput o durere foarte mica dupa care am baut un suc la cutie sprite si parca ma luat durerea de atunci, insa nu sa agravat ma doare la fel de ieri. acum nu pot fi sigur ca e de la acel suc doar am precizat.
am facut si ceva efort fizic e posibil sa fie o febra musculara la gat si cand inghit sa ma doara ? sau e vorba de o infectie ?
in cat timp ar trebuie sa treaca ?

azi am luat un nurofen, tantum verde de subt si spray, iari am luat doar paracetamol.
Daca ma puteti ajuta cu un sfat ar fi perefect, multumesc.
2 comentarii
0
05-05-2015, ora 20:42
Razecc
Nu este medic/terapeut
Razecc
Daca se poate sa imi spuneti, poate fi si ganglioni inflamati ? Chiar daca nu am o umflatura doar durere e posibil acest lucru ?

Poate fi si de la amigdale ? M-am uitat cu o lumina si am vazut ca am o amigdala destul de mare dar nu pe partea care e durerea. Astept un raspuns
0
07-05-2015, ora 12:40
Razecc
Nu este medic/terapeut
Razecc
Problema rezolvata: A trecut de la sine. A fost vorba doar de o infectie a amigdalelor.

Recomand: Tantum verde spray, nurofen gripa si raceala, multe lichide peste 2 l pe zi, propolis cu lamie tot pastile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Arsuri în gât - cauze, tratament și sfaturi utile
  • Remedii populare pentru durerea în gât
  •