Durere in gat
Bună ziua! Ma numesc Buturugă Gabriel și am 20 ani. Acum 2 ani am început sa fac amigdalite foarte des și eventual am făcut o operație de coblare. De atunci nu prea am mai avut episoade de genul. Dar acum, de o luna de zile, am dureri in gat în partea stânga, când deschid gura în principal. Menționez ca am și cornetele nazale puțin mărite și o sa fac o intervenție cu radiofrecventa. Întrebarea mea este cum sa dispară durerea sau măcar sa o ameliorez?
1 comentarii
1. Corect este sa tratezi Cauza problemelor nu doar problema
2 e plin forumul de mesaje unde am explicat ca faringitele, amigdalitele si rinitele hipertrofice sunt intretinute de un Reflux gastro eosfagin in somn de la alimentatia incorecta seara la cina si dupa cina
2 cat despre deschiderea gurii. acolo deja vorbim de articulatia temporomandibulara si de infectiile dentare.. care se investigheaza la stomatolog prin radiografii
2 e plin forumul de mesaje unde am explicat ca faringitele, amigdalitele si rinitele hipertrofice sunt intretinute de un Reflux gastro eosfagin in somn de la alimentatia incorecta seara la cina si dupa cina
2 cat despre deschiderea gurii. acolo deja vorbim de articulatia temporomandibulara si de infectiile dentare.. care se investigheaza la stomatolog prin radiografii
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Raceala urmata de durere gat, maxilar si infundare ureche.
- 2durere foarte puternica in gat, nu pot vorbi
- 0dureri in gat si nas uscat infundat
- 6Problema cu amigdale neinflamate
- 4micile umflaturi pe care le simt in gat..provin de la candida?
- 8Durere cronica in gat
- 1durere in gat
- 2Durere in gat in timpul cantatului
- 2Rinita alergica cronica?
- 1Durere in gat si febra
- 1durere de gat
- 0Analize medicale - durere in gat nu foarte puternica, mai mult deranjanta si se mentine de ceva timp
- 2Oare este cancer ? Vă rog să mă ajutați cu un răspuns!!!
- 0Durere in gat
- 1Durere in gat
- 11Durere in git
- 3Durere in gat mai jos
- 2Durere în gât!
- 1Durere de gat și senzație de gat umflat+durere de ureche stânga
- 1Durere in gat
Mai multe informații despre: durerea in gat durere in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: