Durere in gat de peste o lună.

24-06-2018
Adrian122
Nu este medic/terapeut
Adrian122
Buna ziua domnule doctor, am 14 ani și am și eu o problema, de 4-5 săptămâni tot am o durere ușoară in gat, un deranjez pot sa îi zic.La început am băut parasinus și niște antibiotic timp de 3 zile.Eu cred că din cauza că am mâncat înghețată din nou a revenit.Si așa m-am chinuit cu această durere până săptămâna aceasta când am decis sa îmi iau din nou antibiotic căci mi s-au umflat amigdalele (precizez că înainte prezentam o ușoară mâncărime la nivelul treaheii, de la amigdale până în jos)așa că m-am dus la farmacie și am luat Azitrox de 500, am urmat tratamentul că la carte și uite că au trecut cele 3 zile de tratament și durerea nu a trecut.Imi simt amigdalele umflate, gatul sec, o ușoară durere la urechi și o presiune care se exercită pe capul meu.Spunetimi va rog ce sa fac?
1 comentarii
0
17-05-2019, ora 08:43
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Hristos a Înviat! Mergeți la medicul de familie pentru consult și tratament. Nu mai luați antibiotic pe baza cunoștiințelor proprii, poate să vă facă mai mult rău decât bine. După simptome puteți avea o amigdalită asociată cu o traheită sau o traheobronșită. Mergeți la medicul de familie care eventual vă va dirija către pneumolog. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag. O zi binecuvântată!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Arsuri în gât - cauze, tratament și sfaturi utile
  • Remedii populare pentru durerea în gât
  • Amigdale cu puroi - cauze și tratament
  •