Durere in partea stanga jos
Buna ziua.
De 3 zile am o durere in partea stanga. Mai jos cu o palma de la ultima coasta.Nu stiu cat de bine pot explica ce fel de durere este.. Este ca un fel de balonare dar durerea creste in intensitate in momentul in care ma intind pe spate sau pun presiune pe zona respectiva. Dupa 3 zile nu am observat nici o ameliorare a durerii..am eliminat gaze dar nu s a schimbat nimic. Daca aveti idee ce ar putea fi..ca de citit am citit multe..de la cancer de colon pana la pungi de aer pe colon.. Maine am programare sa merg la medic dar eram doar curios..am mai avut o durere asemanatoare acum un an si a trecut de la sine dupa cateva zile.. Va multumesc
De 3 zile am o durere in partea stanga. Mai jos cu o palma de la ultima coasta.Nu stiu cat de bine pot explica ce fel de durere este.. Este ca un fel de balonare dar durerea creste in intensitate in momentul in care ma intind pe spate sau pun presiune pe zona respectiva. Dupa 3 zile nu am observat nici o ameliorare a durerii..am eliminat gaze dar nu s a schimbat nimic. Daca aveti idee ce ar putea fi..ca de citit am citit multe..de la cancer de colon pana la pungi de aer pe colon.. Maine am programare sa merg la medic dar eram doar curios..am mai avut o durere asemanatoare acum un an si a trecut de la sine dupa cateva zile.. Va multumesc
1 comentarii
Mergeti la medicul de familie pentru un consult amanuntit si sa va dea o trimitere pentru ecografia abdominala.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durerea in partea stanga dar este numai la nivelul pielii, nu ma doare interior nimic
- 5De o luna am niste stari de balonare destul de enervante mai ales dupa masa...
- 9CRIZA-prima oara
- 4Dieta pentru oxalati
- 3aproape saptamanal am probleme cu digestia
- 5diaree frecventa
- 5urina maronie, balonare, constipatie
- 7Paraziti, diaree apoasa si balonare
- 13Am mancat cu pofta si mi s-a facut rau
- 4tulburari intestinale, diaree asociata cu constipatie, febra + balonare
- 6dureri stomac si in partea dreapta, scaune foarte moi
- 3dureri in partea stanga
- 0balonare, dureri abdominale, hemoroizi, sange scaun + consistenta moale, lichidiana
- 1durere in partea stanga sub coasta
- 2Balonare, constipatie, urinari frecvente
- 1Durere partea stanga a abdomenului inferior
- 0Lovitura coaste partea stanga zona splinei
- 1Dureri abdomen lateral stanga
- 0Senzație de balonare
Mai multe informații despre: Balonarea durerea in partea stanga durere in stanga jos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: