Durere in partea stanga jos
Buna ziua.
De 3 zile am o durere in partea stanga. Mai jos cu o palma de la ultima coasta.Nu stiu cat de bine pot explica ce fel de durere este.. Este ca un fel de balonare dar durerea creste in intensitate in momentul in care ma intind pe spate sau pun presiune pe zona respectiva. Dupa 3 zile nu am observat nici o ameliorare a durerii..am eliminat gaze dar nu s a schimbat nimic. Daca aveti idee ce ar putea fi..ca de citit am citit multe..de la cancer de colon pana la pungi de aer pe colon.. Maine am programare sa merg la medic dar eram doar curios..am mai avut o durere asemanatoare acum un an si a trecut de la sine dupa cateva zile.. Va multumesc
De 3 zile am o durere in partea stanga. Mai jos cu o palma de la ultima coasta.Nu stiu cat de bine pot explica ce fel de durere este.. Este ca un fel de balonare dar durerea creste in intensitate in momentul in care ma intind pe spate sau pun presiune pe zona respectiva. Dupa 3 zile nu am observat nici o ameliorare a durerii..am eliminat gaze dar nu s a schimbat nimic. Daca aveti idee ce ar putea fi..ca de citit am citit multe..de la cancer de colon pana la pungi de aer pe colon.. Maine am programare sa merg la medic dar eram doar curios..am mai avut o durere asemanatoare acum un an si a trecut de la sine dupa cateva zile.. Va multumesc
1 comentarii
Mergeti la medicul de familie pentru un consult amanuntit si sa va dea o trimitere pentru ecografia abdominala.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Scadere in greutate, pofta exagerata de mancare, balonare
- 6Zgomote si dezvoltari ciudate la-in-langa intestine (nu stiu)
- 8Balonata mereu!
- 2Balonare
- 5Absorbtia Novynette la indigestie
- 6simt pur si simplu inainte de a avea scaun, am dureri foarte acute, care imi taie respiratia
- 5colon iritabil sau ulcer
- 2Balonare, dureri in partea stanga jos, stare de greata, oboseala permanenta
- 0Balonare de la Klacid?!
- 3Arsuri stomac, durere surda in partea stanga sub san
- 0Scaun decolorat si dureri abdominale stanga jos
- 1Durere in partea stanga jos
- 1durere in partea stanga sub coasta
- 2Pangastrita Cronica Eroziva, metaplazie
- 0Ameteala. Oboseala. Greata. Balonare.
- 3Din cauza stresului ma balonez foarte mult.Ce tratament sa iau?
- 0Senzație de balonare
- 0Durere de spate și balonare
- 8Gastropatie chimica reactiva/gastrita reactiva de reflux
Mai multe informații despre: Balonarea durerea in partea stanga durere in stanga jos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: