Durere in partea stanga jos
Buna ziua.
De 3 zile am o durere in partea stanga. Mai jos cu o palma de la ultima coasta.Nu stiu cat de bine pot explica ce fel de durere este.. Este ca un fel de balonare dar durerea creste in intensitate in momentul in care ma intind pe spate sau pun presiune pe zona respectiva. Dupa 3 zile nu am observat nici o ameliorare a durerii..am eliminat gaze dar nu s a schimbat nimic. Daca aveti idee ce ar putea fi..ca de citit am citit multe..de la cancer de colon pana la pungi de aer pe colon.. Maine am programare sa merg la medic dar eram doar curios..am mai avut o durere asemanatoare acum un an si a trecut de la sine dupa cateva zile.. Va multumesc
De 3 zile am o durere in partea stanga. Mai jos cu o palma de la ultima coasta.Nu stiu cat de bine pot explica ce fel de durere este.. Este ca un fel de balonare dar durerea creste in intensitate in momentul in care ma intind pe spate sau pun presiune pe zona respectiva. Dupa 3 zile nu am observat nici o ameliorare a durerii..am eliminat gaze dar nu s a schimbat nimic. Daca aveti idee ce ar putea fi..ca de citit am citit multe..de la cancer de colon pana la pungi de aer pe colon.. Maine am programare sa merg la medic dar eram doar curios..am mai avut o durere asemanatoare acum un an si a trecut de la sine dupa cateva zile.. Va multumesc
1 comentarii
Mergeti la medicul de familie pentru un consult amanuntit si sa va dea o trimitere pentru ecografia abdominala.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Nu pot sa -ragai- dupa ce beau bere sau suc
- 5balonare, digestie ingreunata, dureri in partea stanga in special dupa masa
- 4balonare dupa fiecare masa
- 9CRIZA-prima oara
- 5durere in partea stanga sub coaste si unerori si in partea dreapta
- 4furnicaturi si durere in spate partea stanga
- 4Operatie hernie epigastrica + alte 4 interventii
- 4dupa ce mancam ceva mai constistent ma balonez
- 3Pentru durerile in partea stanga
- 14constipati cronica ;
- 10boala celiaca!
- 7Durere baza sternului dupa consumul de cafea
- 2Dureri abdominale
- 0Durere partea stanga
- 0Mă doare subcostal stânga când țin capul aplecat.
- 0Lovitura coaste partea stanga zona splinei
- 1Balonare si crampe
- 0Fluctuatii in intestin, balonari rapide la mirosuri
- 4Probleme digestive posibil colon iritabil
- 8Gastropatie chimica reactiva/gastrita reactiva de reflux
Mai multe informații despre: Balonarea durerea in partea stanga durere in stanga jos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: