Durere in partea stanga jos
Buna ziua.
De 3 zile am o durere in partea stanga. Mai jos cu o palma de la ultima coasta.Nu stiu cat de bine pot explica ce fel de durere este.. Este ca un fel de balonare dar durerea creste in intensitate in momentul in care ma intind pe spate sau pun presiune pe zona respectiva. Dupa 3 zile nu am observat nici o ameliorare a durerii..am eliminat gaze dar nu s a schimbat nimic. Daca aveti idee ce ar putea fi..ca de citit am citit multe..de la cancer de colon pana la pungi de aer pe colon.. Maine am programare sa merg la medic dar eram doar curios..am mai avut o durere asemanatoare acum un an si a trecut de la sine dupa cateva zile.. Va multumesc
De 3 zile am o durere in partea stanga. Mai jos cu o palma de la ultima coasta.Nu stiu cat de bine pot explica ce fel de durere este.. Este ca un fel de balonare dar durerea creste in intensitate in momentul in care ma intind pe spate sau pun presiune pe zona respectiva. Dupa 3 zile nu am observat nici o ameliorare a durerii..am eliminat gaze dar nu s a schimbat nimic. Daca aveti idee ce ar putea fi..ca de citit am citit multe..de la cancer de colon pana la pungi de aer pe colon.. Maine am programare sa merg la medic dar eram doar curios..am mai avut o durere asemanatoare acum un an si a trecut de la sine dupa cateva zile.. Va multumesc
1 comentarii
Mergeti la medicul de familie pentru un consult amanuntit si sa va dea o trimitere pentru ecografia abdominala.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7durere abdominala, crampe si balonare
- 8stari de rau dupa operatia de fiere
- 4Dieta pentru oxalati
- 6colesterol marit, globule rosii, hemoglobina si ematocrito un pic marite + balonare
- 3ficat gras-scaun cu sange.. ce poate sa fie? ciroza?
- 5diaree frecventa
- 5urina maronie, balonare, constipatie
- 6simt pur si simplu inainte de a avea scaun, am dureri foarte acute, care imi taie respiratia
- 20Durere in partea stanga si umflatura a coastelor !
- 0flatulenta
- 5Durere in partea stanga sub coaste..
- 0Balonare
- 0Lovitura coaste partea stanga zona splinei
- 2Pangastrita Cronica Eroziva, metaplazie
- 3Zgomote intestinale dupa masa + balonare excesiva
- 0Dureri partea stinga
- 1Bolboroseli în abdomen
- 0Dureri de stomac
Mai multe informații despre: Balonarea durerea in partea stanga durere in stanga jos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: