Durere in zona gatului
Buna seara, de cateva zile am o durere destul de suparatoare la gat, in partea dreapta. Nu ma doare mereu, ci doar cand misc capul in anumite pozitii, cand casc si uneori cand inghit. Durerea e localizata cam la nivelul marului lui Adam, exact in zona de unde se ia pulsul. Aici este o poza unde am incercuit zona dureroasa (http://i.imgur.com/tMrlA.jpg).
Nu stiu sigur daca este ganglion sau tendon. Zona pare sa fie putin intarita, dar nu este umflata. Nu am fost bolnav in ultima vreme, nu am facut efort deosebit de ce fac de obicei.
Nu stiu daca este relevant, dar am o istorie cu tendinitele. Am avut la mana dreapta acum 5-6 ani, am fost si operat. Am avut la piciorul stang acum un an, si recent mi-a revenit durerea in mana dreapta, cam in acelasi timp cu cea de la gat.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si eventuale sugestii.
Nu stiu sigur daca este ganglion sau tendon. Zona pare sa fie putin intarita, dar nu este umflata. Nu am fost bolnav in ultima vreme, nu am facut efort deosebit de ce fac de obicei.
Nu stiu daca este relevant, dar am o istorie cu tendinitele. Am avut la mana dreapta acum 5-6 ani, am fost si operat. Am avut la piciorul stang acum un an, si recent mi-a revenit durerea in mana dreapta, cam in acelasi timp cu cea de la gat.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si eventuale sugestii.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Durere in gat + ureche infundata + ochi drept care curge
- 2durere foarte puternica in gat, nu pot vorbi
- 4amigdale inflamate
- 7Bube pe limba: mari, roz si nedureroase
- 4jena in gat de aproape o luna
- 11Amigdalita - de doua zile ma doare in gat, la inghitire
- 6Problema cu amigdale neinflamate
- 4micile umflaturi pe care le simt in gat..provin de la candida?
- 0Durere de cap, in gat si nas infundat
- 4Ma doare in gat de vreo saptamana si nu mai imi trece
- 2Dureri in gat si de urechi
- 0Durerea in spatele Marului lui Adam
- 2Durere in gat
- 6Durere de gât persistentă
- 1Durere in gat dupa multi ani de la operatia de amigdale
- 0Dureri in gat când inghit
- 1Durere de gat persistenta, durere de amigdale persistenta
- 1Durere in gat de aproape un an
- 1Durere în gât, streptococ
- 1Durere în gat persistenta