Durere in zona stanga inferioara
Salutare,
De doua zile simt in partea inferioara stanga o durere..dar numai cand stau jos. Senzatia este de parca organul care este acolo ( nu pot sa imi dau seama exact ce este in zona aia..fix in stanga mea fata de buric ) este umflat..parca nu mai are loc.
Daca stau in picioare nu simt nimic dar daca stau jos simt durerea..sau cand trag mult aer in plamani.
De doua zile simt in partea inferioara stanga o durere..dar numai cand stau jos. Senzatia este de parca organul care este acolo ( nu pot sa imi dau seama exact ce este in zona aia..fix in stanga mea fata de buric ) este umflat..parca nu mai are loc.
Daca stau in picioare nu simt nimic dar daca stau jos simt durerea..sau cand trag mult aer in plamani.
2 comentarii
Iti recomand sa efectuezi cat mai curand o echografie abdominala si un consult gastro-enterologic. In acea zona poate fi vorba de o afectare a segmentului inferior al intestinului gros sau durerea sa iradieze dintr-un punct superior zonei in care resimti durerea (dinspre splina, rinichi...)
multumesc pentru raspuns,
am sa merg sa fac..azi m-am trezit cu o durere de doua ori mai puterinca, si am constatat ca era din cauza ca dormeam pe partea dreapta, nu stiu de ce dar daca stau pe partea stanga unde ma doare nu simt nimic in pat, dar pe dreapta ma doare tare
am sa merg sa fac..azi m-am trezit cu o durere de doua ori mai puterinca, si am constatat ca era din cauza ca dormeam pe partea dreapta, nu stiu de ce dar daca stau pe partea stanga unde ma doare nu simt nimic in pat, dar pe dreapta ma doare tare
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5balonare, digestie ingreunata, dureri in partea stanga in special dupa masa
- 2incomod
- 4De vreun an de zile, am niste simptome extrem de suparatoare, parca m-ar durea inima
- 3colon iritabil sau ce credeti ca am?
- 3durere prelungita in partea stanga
- 3dureri in partea stanga
- 5durere in partea stanga
- 2intepaturi in partea stanga, lovitura scurta in piept, ametelii, palpitatii
- 2Ceva sub coasta stanga
- 0Durere coaste
- 3durere burta
- 0Durere partea stanga
- 0Durere in partea stanga
- 0Mă doare subcostal stânga când țin capul aplecat.
- 0Dureri de spate, abdomen si maxilar
- 0Dureri de stomac si balonare cand apas, intepaturi si furnicaturi partea stanga sub coaste
- 5Durere fiere, ficat? extenuare
- 1Durere partea stanga
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
Mai multe informații despre: durerea in partea stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: