Durere ingrozitoare de ochi
De aproape un an am o durere ingrozitoare si continua a ambilor ochi. In vara am avut si conjunctivita, o forma mai complexa, combinatie de bacterie si virus. Dupa aproximativ doua luni, am scapat cu niste macule pe cornee si am urmat tratament pentru a-mi ameliora starea, insa in ceea ce priveste durerile, nu am avut nici o ameliorare. Am intrebat medicul si mi-a spus ca nu am nimic. Simt aceasta durere ca o presiune aplicata globilor oculari, iar uneori, devine ca o intepatura puternica. Astazi mi s-a intamplat ca pe langa durere sa vad neclar, ca atunci cand se inchid ochii, se apasa globul ocular si se deschid din nou ochii. As vrea sa aud niste pareri despre ce ar putea fi, intrucat am mers la vreo 6 medici si toti mi-au spus ca nu am nimic. Doctora mea din Bucuresti mi-a recomandat sa ma reintorc in martie la un control pentru a vedea mai bine starea mea, dupa ameliorarea maculelor, insa simt ca nu mai pot sa rezist. Daca are vreo importanta, eu am si depresie si hipotiroidie si nu am usoare dificultati in a respira normal. Pe langa durere, mi se mai intampla sa imi lacrimeze ochii, insa asta cred ca poate fi un efect al conjunctivitei. Va rog sa ma ajutati. Va multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna dimineata! Investigatii pentru glaucom s-au facut? S-a facut test Schirmer?Greu des spus fara consult despre ce este vorba; mai intra in discutie si o distrofie corneana; iti recomand si microscopie scpeculara; examenul cu fluoresceina a evidentiat dezepitelizari?S-a a facut Ig G antiVHS tip 1( keratita herpetica????) Iti pot recomanda vitamina A unguent oftalmic( Vita-Pos) :1 aplicatie in sacul conjunctival inferior de 2 ori pe zi, a la longue; daca mai sunt prezente macule, tratament indelungat cu un colir ce contine corticosteroizi ( Flumetol) ; numai bine
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Blefarita/Conjunctivita cronica
- 1Fasciculatii musculare și miokimie pleoapa superioara
- 0Amețeli și întunecarea vederii
- 7Gaura din ochi m-a bagat in depresie
- 1Diferenta dioptrii cicloplegie
- 1Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
- 1Ochiul se zbate (pulseaza)
- 1Degradarea brusca a vederii după glicemie mai mare de 700
- 1Scadere acuitate vizuala dupa aplicare picaturi dilatare pupile
- 1Ochi umflați dimineața