durere la penetrare

21-03-2011
dolce.ada
Nu este medic/terapeut
dolce.ada
buna acum 4 luni mi-am inceput viata sexuala. De fiecare data la prima penetrare merge f greu si simt durere desi cateodata folosesc lubrifiant. Trebuie sa mentionez ca dupaia in timpul actului nu mai exista probleme. E normal?
O alta intrebare putin rusinoasa e cat dureaza normal..printre oamenii de rand:))fiindca la mine dureaza foarte putin si in 5 minute si 3 miscari el e gata. Stiu ca site-ul asta e legat strict de probleme medicale insa poate reusiti sa imi dati niste sfaturi cum si c e sa vb cu el.
Multumesc
3 comentarii
0
21-03-2011, ora 10:46
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Durerea la penetrare este normala la inceput, dar, dupa 4 luni, nu mai este de loc normala. De obicei, acest lucru se datoreza unei lubrefieri insuficiente, dar se poate datora si altor cauze, asa cum este o inflamatie pelvina. Un tratament homeopatic este solutia de prima alegere in asemenea cazuri.
Referitor la cealalta problema: 5 minute este in limitele normalitatii. Totusi, daca acest lucru este frustrant pentru dv, discutati acest lucru cu el. Cateva masuri simple, asa cum este pozitia inversata (fata deasupra) sau asa cum este retragerea penisului inainte de punctul de non-retur sunt foarte eficiente. Pentru rarele cazuri in care nu sunt eficiente, exista si solutii medicale, asa cum sunt cremele pentru ejaculare precoce, care intarzie ejacularea.
0
22-03-2011, ora 02:55
Sandel Sauleanu
Nu este medic/terapeut
Sandel Sauleanu
Totusi nu as numi nici anormala durerea la penetrare in cazul prezentat. Depinde de mai multe lucruri printre care si conformatia partenerilor daca mai adaugam si lubrifierea insuficienta si lipsa de experienta...
0
14-07-2013, ora 11:48
andreeapaslariu
Nu este medic/terapeut
andreeapaslariu
Buna ziua.ma numesc Andreea, am 21 de ani, iar de aproape un an mi-am inceput viata sexuala.La primul act penetrarea a fost destul de grea si nu am sangerat deloc, insa durerea a fost foarte mare.Am mai incercat si dupa si am aceeasi problema: ma doare foarte tare de fiecare data si nu simt nicio placere in timpul actului sexual.Cum as putea rezolva aceasta problema?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •