durere mana dreapra, anticonceptionale

05-08-2011
ingersidemon
Nu este medic/terapeut
ingersidemon
Buna tuturor,

de 2 luni am inceput sa iau Desorelle, am luat 6 pastile din a 2 folie si de 2 zile am dureri foarte puternice la nivelul sanilor si a mainii drepte. Problema cu durerea sanilor sa zicem ca am rezolvat-o prin progestogel, dar mana ma doare f tare si simpt ca parca imi amorteste. In acest caz ar trebui sa le intrerup? Multumesc si astept un raspuns avizat.
7 comentarii
0
07-08-2011, ora 16:08
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cati ani ai ? Fumezi ? Ai varice la membrele inferioare ? Probleme cardiace ?
0
09-08-2011, ora 15:34
ingersidemon
Nu este medic/terapeut
ingersidemon
Multumesc pt raspuns.
Am 29 de ani, nu fumez, nu am varice si nu am probleme cu inima. Am incetat sa iau anticonceptionalele pentru ca m-am speriat. Mana ma doare in continuare, mi s-a si umflat putin si parca pe partea dreapta durerea a ajuns aseara si la ceafa. Ar trebui sa iau ceva antiinflamatoare? Nu pot merge la medic acum pentru ca nu sunt in tara. Mi-e sincer frica sa nu patesc ceva pe aici. Dvs ce ma sfatuiti? Mumtumesc anticipat!
0
09-08-2011, ora 17:58
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ai facut bine ca ai intrerupt contraceptivul.poate ca ai facut vreun efort deosebit cu mana dr. - ai ridicat ceva greu, ai jucat tenis, ai inotat, ai facut gimnastica si s-a produs o rasucire brusca.In ce loc al mainii s-a umflat si te doare ? E rosu si mai cald in acea zona ? Ia un antiinflamator - daca nu stii ce sa cumperi imi spui in ce tara esti si iti voi scrie ce sa iei...
0
09-08-2011, ora 20:50
ingersidemon
Nu este medic/terapeut
ingersidemon
Durerea la mana se propaga de sus pana la degete, in special de la cot in jos. Nu este rosie si nici mai calda. Este posibil sa fi facut ceva alergie la vreun component din acest medicament? Ma sperie faptul ca durerea la mana nu dispare, chiar daca am facut vreo miscare brusca si de ce durerea a ajuns si la cap sau in spate tot pe partea dreapta? Acum sunt in Franta. Multumesc inca o data!
0
09-08-2011, ora 21:54
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cumpara de la farmacie Solupred de 5mg...sunt comprimate mici efervescente ce contin prednisolon, un fel de prednison, un antiinflamator foarte bun..Dimineata, dupa ce mananci, pune intr-un pahar de apa 2 comprimate si bea...asta timp de 2-3 zile in care ai grija si nu manca sarat...Imi scrii apoi ce se intampla.Daca ai posibilitate poti cumpara si un gel Profenid 2, 5% si masezi usor zona dureroasa o data sau de doua ori /zi.iti va mai trece.la intoarcere sa faci un control medical...
0
08-09-2011, ora 11:27
ingersidemon
Nu este medic/terapeut
ingersidemon
Am fost trimisa de medicul de familie la balneologie, am facut analize la sange si nu am nicio infectie, apoi am facut diverse proceduri - Ultrasunete, fototerapie timp de 10 zile la mana si mi s-a prescris Celebrex, pot spune ca mi-a mai trecut durerea si medicul mi-a spus sa nu mai iau anticonceptionale deocamdata si sa nu fac niciun fel de efort fizic. Va multumesc pentru suportul acordat!
0
16-05-2012, ora 23:30
ingersidemon
Nu este medic/terapeut
ingersidemon
Buna ziua,

revin cu vechea mea problema...de vreo luna iar a aparut durerea in mana dreapta, furnicaturi si amorteala dar de aceasta data si in picior si ceafa...am facut un examen RMN si mi-au spus: usor prolaps c4 cu amprentare durala si ingustare foraminala c4-c5 stanga, aspect RM cerebral in limite normale. Am consultat si un neurochirurg si mi-a spus ca nu necesit o operatie. Neurologul mi-a prescris gabaran si mi-a dat un diagnostic discopatie cerebrala si cervicobrahialgie dr. Daca rezultatul de la rmn apare ca am ceva in stanga- de ce ma doare in dreapta? ca medicamente ce ar fi mai bine sa aleg: gabaran, celebrex sau aflamil +todor? Ma doare f tare sparele si mai grav e ca de spatamana viitoare va trebui sa incep o lucrare care presupune efort fizic...:( Va multumesc anticipat pt sfaturi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •