durere mare la penetrare
Buna ziua.ma numesc Andreea, am 21 de ani, iar de aproape un an mi-am inceput viata sexuala.La primul act penetrarea a fost destul de grea si nu am sangerat deloc, insa durerea a fost foarte mare.Am mai incercat si dupa si am aceeasi problema: ma doare foarte tare de fiecare data si nu simt nicio placere in timpul actului sexual.Cum as putea rezolva aceasta problema?
12 comentarii
Ia de la farmacie lubrifiant tip durex, albastru, pe baza de apa si foloseste-l in preludiu. Probabil ca nu te lubrifiezi suficient si de asta durerea. Si daca te doare, nu te lubrifiezi natural. Deci e in cerc. Si poti rezolva in acest fel pana se invata organismul cu senzatiile sexuale, pana o sa te te detasezi de teama si inconfort si local vei reactiona normal la stimuli.
Sanatate!
Sanatate!
Multumesc mult.Iar faptul ca nu am sangerat deloc este normal?
Da, este normal. Sunt destule femei care in ciuda durerii la deflorare (primul contact) nu sangereaza absolut deloc.
Sa fii sanatosa! Si orice nelamurire, inconvenient ai, intreaba, nu e o rusine. Conteaza mult sa ai o viata sexuala sanatoasa si satisfacatoare.
Numai Bine!
Numai Bine!
buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu un rasp daca se poate...
am o problema destul de mare..eu sunt virgina, de 1 luna de zile la un intreval de o sapt, eu si prietenul meu am incercat sa rupem himenul, dar simt eu k nu s-a rupt pt k si akm ma doare destul de tare cand incercam,
ceea ce am observat este ca am avut o scurgere roz...poate sa fie de la himen daca el nu s-a rupt ???
durerea pe care o resimt mereu poate fi de alta cauza?
va multumesc,
cu respect alina
am o problema destul de mare..eu sunt virgina, de 1 luna de zile la un intreval de o sapt, eu si prietenul meu am incercat sa rupem himenul, dar simt eu k nu s-a rupt pt k si akm ma doare destul de tare cand incercam,
ceea ce am observat este ca am avut o scurgere roz...poate sa fie de la himen daca el nu s-a rupt ???
durerea pe care o resimt mereu poate fi de alta cauza?
va multumesc,
cu respect alina
da e de la himen acea secretie roz, asa am patit si eu
buna ralu, multumesc mult pt rasp :*
Dar la tn himenul s-a rupt? S-a produs si sangerare ? K noi am incercat de 1 luna si chiar daca a curs acel lichid roz tot nu s-a rupt, este elastic...si ma gandesc k atunci knd se va rupe, oare sa mai curga sange ? multumesc, te pwp...
cu respect,
alina
Dar la tn himenul s-a rupt? S-a produs si sangerare ? K noi am incercat de 1 luna si chiar daca a curs acel lichid roz tot nu s-a rupt, este elastic...si ma gandesc k atunci knd se va rupe, oare sa mai curga sange ? multumesc, te pwp...
cu respect,
alina
buna alina, unele pers nu si dau seama ca s-a rupt sau nu din cate am citit eu pe aci, asa a fost si la mine dupa ce a aparut acea scugere roz cand am mai facut-o au mai fost 2 3 fiisoae cu sange da atat. exista femei care sangereaza si care nu doar aceasta mica secretie rozalie. la unele femei himenul e mai elastic, la unele ma sub tire la altele mai gros sunt si p;ers care au sangerari abundente de umplu saracele cate 1 absorbant dupa dezvirginare. sunt cazuri si cazui si totul tine de organismul fiecreia dintre noi
cat despre durere pe m a durat inca 1 luna si ceva pana m am obisnuit cu senzatiile din timpul actului sexual
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Probleme sexuale: durere in timpul penetrarii
- 37durere in timpul actului sexual
- 2am dureri in timpul actului sexual de 8 luni
- 2Dureri in timpul actului sexual
- 9Tratament chisturi ovariene
- 5sangerare insotita de dureri in timpul actului sexual
- 10Domnilor doctori va rog ajutati-ma
- 4dureri in timpul actului, miros neplacut, mincarimi, singerari dupa fiecare act..
- 1durere cap in timpul contactului sexual
- 3Durere in timpul actului sexual
- 0Durere in timpul actului sexual
- 0usturime la act sexual
- 1Probleme in timpul actului sexual
- 2Am o problema de 3 ani de zile
- 1Durere in timpul actului sexual
- 0Ciclu menstrual intarziat
- 3Dificultate in timpul actului sexual
- 2Ajutor! durere ovare, spate
- 2Durere in timpul sexului
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual