durere moderata testicul stang
Buna ziua. Am o durere moderata in testiculul stang.Nu este marit, iar durerea este concentrata in zona epididimului.Nu am probleme la urinare, chiar daca urinez mai des.Una dintre intrebari ar fi daca este o durere exclusiv urologica sau poate fi foarte bine si o durere care se transmite din cauza unor dureri lombare, pe care le am de mult timp.Am facut multe analize de-a lungul timpului, si ultima oara mi-au iesit pe rand la secretia uretrala ;enterococ, E-coli, si stafilococ alb.Tratament am facut in urma antibiogramelor, dar durerea a ramas.au fost momente cand luam antibiotice cand durerea disparea o perioada.a ;La decalotare, zona superioara a penisului exista o zona de excitatie.La mine a disparut.90 %.Preputul se decaloteaza, dar parca nu este suficient de relaxat., umectarea este inexistenta.Adoua intrebare ar fi;-In urma numeroaselor tratamente, se putea modifica strictura preputulsi daca lipsa excitatiei din zona terminatiilor nervoase ale partii superiare a glandului poate si cronica sau inca exista o infectie{urologica sau dermatologica}pe care nu am reusit sa o detectez prin examenele efectuate.nu am facut nici biopsie, nici spermograma.Multumesc.
2 comentarii
Buna ziua
Am o durere la testicul drept si la secretia uretrala mi-a iesit Enterococ prezent sensibil la penicilina, ampicilina, gentamicina, norfloxacin.
Dupa ce am facut penicilina injectabil nu au trecut problemele, insa durerile dispar cand port suspensor.
Nu stiu ce sa mai fac., ce sa mai iau.
Am o durere la testicul drept si la secretia uretrala mi-a iesit Enterococ prezent sensibil la penicilina, ampicilina, gentamicina, norfloxacin.
Dupa ce am facut penicilina injectabil nu au trecut problemele, insa durerile dispar cand port suspensor.
Nu stiu ce sa mai fac., ce sa mai iau.
buna ziua.am o problema de cateva zile ma doare testiculul stang daca il ating putin ma doare in partea de sus a lui...si nu stiu care ar putea fi cauza.inainte sa merg la doctor poate aveti vreun sfat pentru mine sau daca cineva a patit asa ceva..
astept raspuns.
multumesc frumos
astept raspuns.
multumesc frumos
Alte subiecte recente din această secțiune: