Durere nepermanenta in partea drapta superioara abdomen
Buna ziua,
De cateva saptamani pe parcursul zile mai ales cand ma trece un fior de emotie simt o durere in zona drepata unde se unesc coastele de stern si putin sub in zona abdomenului. Este o durere destul de localizata nu radiaza si cateodata mi se pare ca este in coaste. La inceput durerea aparea si atunci cand urcam scari sau ceva abrupt, dar cu o intenistate mai scazuta. Acum apare deestul de rar in situatiile acestea.
Sunt intr-o perioada foarte stresanta, iar in saptamanile anterioare dimineata mi s-a intamplat sa am probleme de alimentatie cu greturi din cauza stresului si emotiilor.
Inainte sa apara aceste dureri am lucrat destul de mult la un microscop.
va multumesc,
Dan
De cateva saptamani pe parcursul zile mai ales cand ma trece un fior de emotie simt o durere in zona drepata unde se unesc coastele de stern si putin sub in zona abdomenului. Este o durere destul de localizata nu radiaza si cateodata mi se pare ca este in coaste. La inceput durerea aparea si atunci cand urcam scari sau ceva abrupt, dar cu o intenistate mai scazuta. Acum apare deestul de rar in situatiile acestea.
Sunt intr-o perioada foarte stresanta, iar in saptamanile anterioare dimineata mi s-a intamplat sa am probleme de alimentatie cu greturi din cauza stresului si emotiilor.
Inainte sa apara aceste dureri am lucrat destul de mult la un microscop.
va multumesc,
Dan
1 comentarii
Cel mai simplu e sa-ti faci o ecografie abdominala. Poate sa fie de la colecist ce spui. Daca nu, da o intrebare la un gastroenterolog, la mine ceva asemenator a aparut odata cu gastrita. dar nu-i lege. Sanatate deplina!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Helicobacter pylori
- 1Gastroscopie
- 2Polipi colon
- 1Disconfort după masă
- 0hernie transhiatala gastrica neoperabila, arsuri din gât
- 1EDS normală, dar gastrita la biopsie
- 1Tinctura ghințură la copii
- 1Eructații adolescenti - eructații cu miros de ou și durere de burtă
- 2Endoscopie si Nexium
- 1Endometrioză?