durere ovar in timpul actului sexual
in timpul actului sexual simt o intepatura puternica in dreptul ovarului stang si simt o presiune de asemenea puternica in interior... este o senzatie ca si cum as umfla un balon care e pe cale sa pocneasca. am fost la doctor de2 ori:prima oara mi-a zis ca am un chist pe ovarul stang, iar a doua oara mi s-a zis ca am chist doar pe cel drept de aproximativ 2, 5 cm si singura cale sa scap de el sunt anticonceptionalele. eu nu am voie sa le iau fiindca am insuficienta venoasa. dumneavoastra ce ma sfatuiti sa fac pentru a scapa de presiunea acea din interior si de intepatura de ovar? multumesc anticipat
3 comentarii
Ce va spus doctorul nu este singura cale, ci numai singura cunoscuta de el.
Exista o alternativa cale mult mai buna si fara efecte secundare ca cele ale anticonceptionalelor si care in plus va poate vindeca si insuficienta venoasa: consultati un medic homeopat cu experienta.
Cu ajutroul homeropatiei se vindeca nu numai aceste probleme cu ovarele ci si insuficenta venoasa.
Exista o alternativa cale mult mai buna si fara efecte secundare ca cele ale anticonceptionalelor si care in plus va poate vindeca si insuficienta venoasa: consultati un medic homeopat cu experienta.
Cu ajutroul homeropatiei se vindeca nu numai aceste probleme cu ovarele ci si insuficenta venoasa.
va multumesc mult pentru informatii. imi sunt de mare folos
Si eu simt o mare durere la ovare in timpul actului sexual dar nu tot timpul!! oare am si eu chistur?? nu am fost la doctor am 17 ani dar viata sexuala mi-am inceput-o la varsta de 14 ani oare durerile au vreo legatura cu asta???????
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Probleme sexuale: durere in timpul penetrarii
- 3dureri in timpul actului sexual
- 35durere in timpul actului sexual
- 2dureri in timpul actului...
- 3Dureri in timpul actului sexual (intr-o anumita zona)
- 3nu imi place sexul
- 6dureri de bazin dupa dezvirginare
- 0pot ajunge la orgasmul vaginal dar am dureri
- 3In timpul actului sexual
- 3Dureri in timpul actului sexual
- 3Primele acte sexuale - probleme.
- 2durere la contactul sexual
- 28Dureri genitale ciudate, in ultima vreme
- 8himen, usturimi si dureri de nedescris
- 1Durere in timpul actului sexual
- 2Am dureri in timpul actului sexual si nu stiu de ce!
- 2Durere in timpul actului sexual
- 7Durere continua in timpul actului sexual
- 4Ce înseamnă ?
- 0Rog a raspunde un medic, durere ascutita in pozitia capra
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: