durere ovar in timpul actului sexual

04-08-2009
guga
Nu este medic/terapeut
guga
in timpul actului sexual simt o intepatura puternica in dreptul ovarului stang si simt o presiune de asemenea puternica in interior... este o senzatie ca si cum as umfla un balon care e pe cale sa pocneasca. am fost la doctor de2 ori:prima oara mi-a zis ca am un chist pe ovarul stang, iar a doua oara mi s-a zis ca am chist doar pe cel drept de aproximativ 2, 5 cm si singura cale sa scap de el sunt anticonceptionalele. eu nu am voie sa le iau fiindca am insuficienta venoasa. dumneavoastra ce ma sfatuiti sa fac pentru a scapa de presiunea acea din interior si de intepatura de ovar? multumesc anticipat
3 comentarii
0
05-08-2009, ora 11:50
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ce va spus doctorul nu este singura cale, ci numai singura cunoscuta de el.
Exista o alternativa cale mult mai buna si fara efecte secundare ca cele ale anticonceptionalelor si care in plus va poate vindeca si insuficienta venoasa: consultati un medic homeopat cu experienta.
Cu ajutroul homeropatiei se vindeca nu numai aceste probleme cu ovarele ci si insuficenta venoasa.
0
05-08-2009, ora 12:00
guga
Nu este medic/terapeut
guga
va multumesc mult pentru informatii. imi sunt de mare folos
0
11-08-2009, ora 13:08
andreea17ani
Nu este medic/terapeut
andreea17ani
Si eu simt o mare durere la ovare in timpul actului sexual dar nu tot timpul!! oare am si eu chistur?? nu am fost la doctor am 17 ani dar viata sexuala mi-am inceput-o la varsta de 14 ani oare durerile au vreo legatura cu asta???????
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •