durere ovariana ciudata!!!
In timpul actului sexual dupa o anumita miscara am avut o durere cumplita in zona ovariana!! Aproape simteam si o senzatie de voma. Durerea a disparut dupa aproximativ 20 de minute in totalitate insa a doua zi am simtit un mic discomfort in zona ovariana. Poate cineva sa imi dea vreun sfat ?? Am fost la ginecolog si mi-a spus ca am o usoara candidoza pe care am inceput sa o tratez. poate fii asta cauza???
2 comentarii
Ar fi utila o echografie pevina pentru a exclude existenta unui chist ovarian torsionat. Candidoza nu justifica durerea ovariana.
si eu aveam dureri in timpul contactului sexual( nu mereu ), iar in urma unei ecografii in interior mi-au descoperit endometrioza iar asta se rezolva printr-o operatie simpla ce se numeste laparoscopie. iar acum sufar pt ca nu pot avea un bebe du-te cat mai repede la medic mai ales dc ai peste 30 ani
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de un an am dureri la urinare si cand stau jos
- 2dureri in zona ovarului drept
- 4Ce sanse am sa raman insarcinata?
- 6am 15 ani si am dureri menstruale ingrozitoare
- 5usturimi la nivelul zonei genitale.. Urgent!
- 4de cateva saptamaniii ma doare usor burta mai exact pe mijloc jos
- 8am emotii numai la gandul ca.. as fi insarcinata
- 7durere de ovare
- 7Dureri de ovare
- 5Dureri de ovare si urinari dese
- 14Durere de ovare
- 0durere ovar stang de cateva luni
- 2dureri de ovare insuportabile
- 7de ceva vreme am niste dureri in partea dreapta.. spre ovar si spre buric si spre spate
- 1Help?? Durere ovar stang, abdomen inferior umflat
- 2Ajutor! durere ovare, spate
- 5Probleme la ovare
- 2Probleme de sanatate - ma doare ovarul stang f tare
- 1Urgenttt - durere si presiune in ovarul stang si o durere a coapsei piciorului stang
Mai multe informații despre: durerea de ovare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: