Durere partea dreaptă jos
Bună seara,
De aproximativ o săptămână simt o durere ascuțită în partea dreaptă jos. Acum câteva zile mă durea foarte tare înainte să urinez, iar acum mă doare mai tare după ce urinez. Eu simt durere cam în dreptul apendicelui, dar acesta a fost scos cu mulți ani în urmă. De asemenea am și greață după orice mănânc și uneori ma simt amețită. Țin să menționez că am 25 de ani și îmi doresc să rămân însărcinată. Despre ce credeți că ar fi vorba? Mulțumesc!
De aproximativ o săptămână simt o durere ascuțită în partea dreaptă jos. Acum câteva zile mă durea foarte tare înainte să urinez, iar acum mă doare mai tare după ce urinez. Eu simt durere cam în dreptul apendicelui, dar acesta a fost scos cu mulți ani în urmă. De asemenea am și greață după orice mănânc și uneori ma simt amețită. Țin să menționez că am 25 de ani și îmi doresc să rămân însărcinată. Despre ce credeți că ar fi vorba? Mulțumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
fara un consult de specialitate este foarte dificil de a pune un diagnostic, va recomandam un consult la un medic ginecolog pentru a afla cauza disconfortului.
O zi excelenta,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
fara un consult de specialitate este foarte dificil de a pune un diagnostic, va recomandam un consult la un medic ginecolog pentru a afla cauza disconfortului.
O zi excelenta,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Durere in partea dreapta jos
- 0Durere in dreapta
- 2umflatura in partea dreapta
- 1Durere
- 3Durere difuza zona inghinala spate si picior
- 1Apendicita?
- 0Apendicita?
- 4Ajutati-ma - dureri nu foarte mari și nici constante în partea dreapta
- 0Durere zona inghinala
- 3Durere in partea dreapta zona inghinala
- 6Apendicita cronica/colon iritabil/altceva??
- 34Durere abdominala care nu cedează
- 2Durere inghinala la copil
- 2Durerea abdominala si stări de rău..
- 4Pubalgie, Hernie sau ce?...
- 1Durere in partea abdominala jos dreapta din cauza cornului de la bicicleta
- 0Ajutați-mă cu un sfat - as fi însărcinată în a 7 săptămâna doar ca mie frica de ce va zice medicul
- 3Durere de colon situata in dreapta, in zona apendicelui
- 1Dureri in sarcina!!! in zona inghinala pe partea dreapta
Mai multe informații despre: durere in dreapta jos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: