Durere situata lângă abdomen

30-11-2018
anonim2
Nu este medic/terapeut
anonim2
Salut.Am o durere mai jos de abdomen in partea stanga si mai sus de sold cu aproximativ 4 5 centimetri. Durerea este constanta si persista de aproximativ 4 zile, nu o simt cand merg sau ridic greutati ci doar cand ma apas in aceea zona.Nu imi trece daca iau calmant sau daca ma dau cu crema dar ma lasa putin.Luni am ridicat un boiler dar nu m-am fortat foarte tare, din cate imi aduc aminte l-am sprijinit de aceea zona dar nu sunt sigur.Din cate am citit pe internet nu trece nici un organ important pe acolo sau poate trece si m-am inselat eu.Am decis sa stau cu aceasta durere timp de 10 zile apoi sa ma duc la doctor pentru o examinare, sper doar sa fie vorba de un muschi abdominal lovit.Intrebarea mea este voi ce parere aveti de acest eveniment ce ar putea fi? Daca ar fi un muschi abdominal lezat in cat timp baie trebui sa treaca? Si daca as fi avut hernie sau vreun organ afecfat ar fi trebuit sa se manifetste cu febra.Am uitat sa me tionez in aceea zona sunt vanat spre galben (palid)
1 comentarii
0
30-11-2018, ora 20:48
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Daca ar fi hernie sau... nu se manifesta cu febra.
Daca ar fi o intindere musculara, poate sa dureze chiar si peste 1 saptamana.
Daca tegumentul din acea zona e tumefiat, ar putea fi vorba de o contuzie locala, ce s-ar ameliora in circa 2 saptamani.
Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: