Durere testiculara

12-09-2021
mda123
Nu este medic/terapeut
mda123
Buna, 20 de ani, totul a inceput acum aprox 4-5 zile cand m am masturbat de 2 ori intr-o ora, mentionez faptul ca ma masturbez excesiv, prima oara a fost ok, a doua oara nu am ejaculat deloc, nu a curs nimic doar un strop, nici atat, in acea zi mi a disparut oarecum si erectia, ea revenind cat de cat pana acum dar tot am probleme cu ea, in a doua zi a inceput sa ma doara intr un oarecare fel partea stanga a penisului, ceea ce mi a disparut intr un fel pana acum, iar din a 3 a zi pana acum am o oarecare durere testiculara dar nu severa sau insuportabila a testicului stang si durere in abdomenul inferior in partea stanga dar nici aceasta nu este insuportabila si apare doar cateodata, iar cateodata si testiculul cel drept si o oarecare sensibilitate la atingere, nu este umflat din cate pot vedea si simti, in interior nu cred sa fie nimic dintr o auto-examinare, iar durerea este resimtita doar cand nu port chiloti sau cand stau in pat din cate am observat, exista vreo urgenta sau vreo problema sau doar trebuie sa ma odihnesc putin din acest sport? Tin sa mentionez faptul ca s ar putea sa ma fi si lovit cu mana in testicul in timp ce ma masturbam, dar nu sunt sigur de asta. De atunci, adica de 4-5 zile nu am mai facut nimic, ma refer sa ma masturbez sau sa ma uit la filme porno, mai inainte ma gandeam sa o fac sa vad daca va fi in regula sau nu dar nu am erectie si daca am e undeva la 70-80% si nu tine mult, iar parca cand incep sa ma masturbez incep sa ma doara testiculele putin mai tare si sa simt ceva la inghinal piciorul stang. Doresc sa mentionez si faptul ca sunt racit si am o alergie de ceva timp, nu stiu de la ce, iar asta, adica masturbarea si de cand au inceput aceste simptome, a inceput cand eram la mare, poate sa fie vreo problema si de la faptul ca a doua oara cand m am masturbat si s a intamplat asta, m am masturbat cu mainile murdare, adica am fost la plaja si am intrat in apa marii si nu m am spalat pe maini cand m am dus in camera, nu stiu.
1 comentarii
0
12-09-2021, ora 14:55
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Mai tinere "onanist " ca asa se numesc cei care se masturbeaza, ti-o faci cu mina ta si acum ceri ajutor ?.Tu te gindesti la tine in perspectiva , casatorie, familie, copii.Pai nu te gindesti ca peste citiva ani vei avea disfunctii sexuale (inpotenta ) din cauza masturbarii excesive, singur spui ca nu mai ai erectie normala, ca deja a inceput sa-ti apara manifestarile degenerative ale sexualitatii.
Nu mai viziona filme si cauta sa te odihnesti bine, nu mai minca prosti de tot felul si fa ceva sport sa te restabilesti fizic si mental, ai sa te refaci dar nu intr-o luna.. poate un an. Si mai citeste si tu, informati-va din carti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la barbati
  • Mituri despre masturbare
  •