durere ureche-gat partea dreapta

16-02-2011
InaAlex
Nu este medic/terapeut
InaAlex
Buna seara!
De asta noapte de fiecare data cand inghit ma doare gatul in partea dreapta si urechea tot dreaptaCu partea stanga nu am nici o problema.M-am gandit ca poate m-a tras curentul.De asemenea am o stare de oboseala si ma dor toti muschii ca si cum as avea gripa, dar nu am febra.Ce as putea sa iau sau ce cauza ar putea sa fie?daca m-ati putea sfatui ce sa iau ca sa-mi treaca macar pana maine.Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
16-02-2011, ora 20:25
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
cred c aai un inceput de viroza.
paracetamol sinus fervex, coldrex..sa
inhalatii, gargara, ceaiuri calde, tab de supt
saculet cu sare cald la ureche
0
21-02-2018, ora 22:40
Cristina 12
Nu este medic/terapeut
Cristina 12
Buna seara ! De o luna mă chinui cu durere de măsea, cap, ureche SI după cap. Am mers la doctorul de familie SI a zis că este vorba de otita. Bun. Mi a dat antibiotic timp de 7 zile si paduden. Nu a trecut. După acest tratament. Ma trimis la ORL. Am mers SI acolo mi a zis că am sinuzita.si mi a recomandat sa iau emofix unguent pentru nas si niste picături SI a zis sa revin peste o săptămâna. Am mers. SI durerile încă persistau dar nu așa de puternic..SI mi a dat spray nazal cu apa de mare. Dar nici un efect de la el. SI mâine ar trebui sa merg la control din nou. Dar am dureri in partea dreapta. După cap. Ureche. Nas SI măsea. Știe cineva ce poate fi. Ajutați mă cu un sfat simt că inebunesc. De durere. Simt ca niste înțepături.si mă doare SI vin gat si am puroi in gat. SI o besicuta
cu puroi fix lângă o amigdala
Adaugă un comentariu / răspuns