Durerea abdominala

01-04-2021
sadman
Nu este medic/terapeut
sadman
De o lună am probleme cu stomacul și in general partea abdominală.
Am avut dureri in ambele părți ale abdomenului in partea de Jos. Am fost constipat și nici acum nu pot spune că fac un scaun decent am avut dureri de cap și încă am am fost balonat și o senzație de disconfort in zona stomacului care vine și pleacă și lipsa de energie și nu prea am chef de nimic parcă sunt într-o depresie.Am și o durere de spate acum nu știu dacă e de la pat sau nu.In ultimele 2 zile am avut o durere mai mare in partea dreaptă mai mult la mișcare și la întindere care văd că mă mai lasat puțin.
Aseară înainte de a mă pune la somn si până ce să mă trezesc am avut o senzație urâtă de disconfort la stomac și zgomote ciudate a intestinelor împreună cu gaze.
Ce părerea aveți ? M-am cam plitisit de toate am vârstă de 25 de ani și numai probleme am avut ba cu una ba cu alta.
1 comentarii
0
05-05-2021, ora 22:09
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
eu zic ca de vina e constipatia. daca nu ai scaun zilnic... imagineaza-ti ca tot fecalomul ala sta in tine. stii ca daca bagi un supozitor in fund substanta din el se absoarbe. deci si toxinele din fecale se absorb. [ina la urma e ca si cum ai minca c...t.schimbati PENTRU TOOTDEAUNA regimul alimentar... efectele le vei simti in citeva zile sau saptamini
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de burtă
  •